ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Ο Ερτογάν «έκοψε» τη Βικιπαίδεια στην Τουρκία

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Ο Ερτογάν «έκοψε» τη Βικιπαίδεια στην Τουρκία

Από τις 8.00 το πρωί διακόπηκε η πρόσβαση στη Βικιπαίδεια από την Τουρκία, προκαλώντας σάλο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, έχουν ληφθεί ‘διοικητικά μέτρα’  με βάση τον Κανόνα Τεχνολογίας και Επικοινωνίας, χωρίς να χρειάζεται καν δικαστική απόφαση. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι εδώ και αρκετό καιρό υπήρχε αλληλογραφία με τη Βικιπαίδεια στην οποία έγιναν προειδοποιήσεις για άρθρα που αφορούσαν την τρομοκρατία και άρθρα που έδειχναν την Τουρκία να συνεργάζεται με τρομοκρατία, χωρίς να υπάρχει απάντηση.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο, ενημερώνοντας την πολιτική ηγεσία για τα αποτελέσματα των επαφών του και τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, πραγματοποιήθηκε εκτενής ανταλλαγή απόψεων, με κοινή διαπίστωση την ανάγκη αξιοποίησης του χρόνου για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.