Θανατηφόρο τροχαίο στο Δάλι – Η 8χρονη Χρυστάλλα Χριστοδούλου το νέο θύμα της ασφάλτου

Θανατηφόρο τροχαίο στο Δάλι – Η 8χρονη Χρυστάλλα Χριστοδούλου το νέο θύμα της ασφάλτου

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής 28/04 στο Δάλι και συγκεκριμένα στην λεωφόρο Λεμεσού. 8χρονο κοριτσάκι είναι το θύμα της θανατηφόρας σύγκρουσης.

Η Αστυνομία δίνει το όνομα της 8χρονης στην δημοσιότητα. Θύμα είναι η Χρυστάλλα Χριστοδούλου, 8 ετών, από τη Λευκωσία.

Το δυστύχημα συνέβη γύρω στις 10.30μ.μ. το βράδυ της Παρασκευής 28/04 , στη λεωφόρο Λεμεσού, στο Δάλι, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 31χρονος κάτοικος Λευκωσίας, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο, που οδηγούσε 47χρονη, επίσης κάτοικος Λευκωσίας. Στο όχημα της 47χρονης, επέβαιναν επίσης, ένας 19χρονος και μια 19χρονη, καθώς και η 8χρονη Χριστοδούλου.

Από τη σύγκρουση, τραυματίστηκαν και οι πέντε επιβαίνοντες των δύο αυτοκινήτων. Μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της 8χρονης. Ο 31χρονος, λόγω σοβαρού τραυματισμού, υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και κρατήθηκε για νοσηλεία στην μονάδα εντατικής θεραπείας, ενώ η κατάσταση των άλλων τριών τραυματιών, δεν φαίνεται να εμπνέει ανησυχία.

Η Τροχαία Λευκωσίας, που διερευνά τα αίτια του δυστυχήματος, απευθύνει έκκληση σε οποιονδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε, σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα, να επικοινωνήσει με την Τροχαία Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22802023, τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με την Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΔΑΛΙ: Σφοδρή η σύγκρουση των δυο οχημάτων – Ενεργοποιήθηκαν οι αερόσακοι – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΔΑΛΙ: Σφοδρότατη σύγκρουση – Καθόταν στο πίσω μέρος του οχήματος η 8χρονη – Η έκκληση της Αστυνομίας

Θανατηφόρο τροχαίο στο Δάλι – Η 8χρονη Χρυστάλλα Χριστοδούλου το νέο θύμα της ασφάλτου

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ώρα μηδέν για την Κύπρο: Έρχεται στο νησί η Ρομπέρτα Μέτσολα – Τι σχεδιάζουν για την Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Ώρα μηδέν για την Κύπρο: Έρχεται στο νησί η Ρομπέρτα Μέτσολα – Τι σχεδιάζουν για την Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Επαφές στην Κύπρο, μεταξύ 1-2 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιήσουν η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ρομπέρτα Μέτσολα και οι Πρόεδροι των πολιτικών ομάδων, ενόψει της επικείμενης Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπου μεταξύ άλλων θα έχουν και συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE