Ξεκίνησαν τα «30αρια» - Θα μας κάψει ο καιρός τις επόμενες μέρες – Αναλυτικά η πρόγνωση

Ξεκίνησαν τα «30αρια» - Θα μας κάψει ο καιρός τις επόμενες μέρες – Αναλυτικά η πρόγνωση

Μπαίνει ο Μάϊος και μαζί του οι ζέστες.

Το βράδυ της Παρασκευής 28/4, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. 

Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό, τα νότια και ανατολικά παράλια και γύρω στους 12 βαθμούς στα υπόλοιπα παράλια και τα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο 29/4, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος

Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 32 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω 28 στα νότια και ανατολικά παράλια, και γύρω στους 26 βαθμούς στα υπόλοιπα παράλια και τα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ του Σάββατου, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος

Την Κυριακή 30/4 και τη Δευτέρα 1/5, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες ψηλές ή και μέσες νεφώσεις.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Τρίτη 2/5, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά. 

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ολγκίν: «Οικοδομώντας εμπιστοσύνη, ανοίγουμε το δρόμο για θετικό αποτέλεσμα τον Ιούλιο»

Ολγκίν: «Οικοδομώντας εμπιστοσύνη, ανοίγουμε το δρόμο για θετικό αποτέλεσμα τον Ιούλιο»

Οικοδομώντας πραγματική εμπιστοσύνη μπορούμε να ανοίξουμε το δρόμο για ένα θετικό αποτέλεσμα από την άτυπη διερυμένη συνάντηση του Ιουλίου, δήλωσε το Σάββατο η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, προσθέτοντας ότι θα επισκεφθεί ξανά την Κύπρο πριν την επόμενη συνάντηση που θα συγκληθεί από τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE