ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΘΩΜΑ: Μέχρι την αίθουσα του δικαστηρίου ακούγονταν οι λυγμοί της μάνας των Ντορζήδων – Δηλώσεις Χρ. Ντορζή - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΘΩΜΑ: Μέχρι την αίθουσα του δικαστηρίου ακούγονταν οι λυγμοί της μάνας των Ντορζήδων – Δηλώσεις Χρ. Ντορζή - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Έντονες στιγμές εκτυλίχθηκαν στο Κακουργιοδικείο Λεμεσού κατά την ανάγνωση της απόφασης του δικαστηρίου για την υπόθεση του τριπλού φονικού που συγκλόνισε το παγκύπριο με θύματα τους αδερφούς Κωνσταντίνο και παράσχο Ντορζή, αλλά και του Αιμίλιου Μιλτιάδους.

Όταν γινόταν περιγραφή των γεγονότων και συγκεκριμένα της δολοφονίας των τριών προαναφερθέντων, η μητέρα των αδερφών Ντορζή δεν άντεξε και ξέσπασε κλάματα.

Απεχώρησε, μάλιστα, από την αίθουσα. Παρ΄ όλο που βγήκε έξω, οι λυγμοί της ακούγονταν μέχρι εκεί.

Ήταν μια έντονη στιγμή που δεν άφησε ασυγκίνητους ούτε τους παρευρισκόμενους.

Μετά το τέλος της δικαστικής διαδικασία η αδερφή των Παράσχου και Κωνσταντίνου Ντορζή, Χριστίνα, προέβη σε δηλώσεις στα Μ.Μ.Ε. Συνοδευόμενη από τον αδερφό της Γιάννη, ανέφερε ότι η απόφαση ήταν πολύ άδικη, υποδεικνύοντας πως ο Χρίστος Θωμά έπρεπε να καταδικαστεί για ανθρωποκτονίες εκ προμελέτης.

«Δεν υπάρχει δικαιοσύνη» ανέφερε μεταξύ άλλων, ενώ μίλησε για δυο μανάδες που έθαψαν τα παιδιά τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΘΩΜΑ: Μέχρι την αίθουσα του δικαστηρίου ακούγονταν οι λυγμοί της μάνας των Ντορζήδων – Δηλώσεις Χρ. Ντορζή - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ​

ΥΠΟΘΕΣΗ ΘΩΜΑ: Έντονη αντίδραση συγγενών για την καταδίκη για ανθρωποκτονία – «Εν τούτη η δικαιοσύνη σας;»

Και η μητέρα του Θωμά στο δικαστήριο – Κοιτάζει τους δικαστές ο κατηγορούμενος – Αναφορά των δικαστών στο ThemaOnline

ΔΙΚΗ ΘΩΜΑ: Μεγάλη αγωνία για την απόφαση του Κακουργιδικείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Στην τεράστια πρόοδο που έχει γίνει από τον Μάρτιο του 2023 μέχρι σήμερα με τελικό στόχο την πλήρη ένταξη της Κύπρου στον χώρο Σένγκεν, αναφέρθηκε ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος, σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Γλαύκος Κληρίδης, για το συγκεκριμένο θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE