Φλερτ Αγγελόπουλου - Βαλαβάνη! Ποια τα σχόλια της αδελφής της αθλητικογράφου; VIDEO

Φλερτ Αγγελόπουλου - Βαλαβάνη! Ποια τα σχόλια της αδελφής της αθλητικογράφου; VIDEO

Με γνώμονα το γεγονός ότι η παίκτρια έξω από το παιχνίδι έχει το συναίσθημά της...

Ένα θέμα που “παίζει” στο Survivor από την αρχή είναι το αν “τρέχει” κάτι μεταξύ του Γιώργου Αγγελόπουλου και της Ευρυδίκης Βαλαβάνη.

Η αδερφή της αθλητικογράφου μίλησε στην εκπομπή “Όλα Καλά” και διέψευσε όλες τις φήμες που έχουν ακουστεί μέχρι σήμερα: «Μας φαίνονται αστεία. Είναι αστεία αυτά που γράφονται».

Δείτε όλα όσα είπε στο video που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Καταθέτουν απορίες στο Υπουργείο Εργασίας και ζητούν διευκρινίσεις οι κοινωνικοί εταίροι για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του νομοσχεδίου την Τετάρτη. Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων αναφέρθηκαν στα πρώτα κενά που εντοπίζουν από τα όσα μέχρι σήμερα παρουσιάστηκαν, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, τη θετική διάθεση για εξεύρεση συγκλίσεων εντός των χρονικών πλαισίων που ορίστηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE