ΕΛΛΑΔΑ

Συγκλονισμός: Βρέθηκε νεκρό σε κάδο σκουπιδιών 6χρονο κορίτσι - H εξαφάνιση της αναστάτωσε όλη την Αθήνα

Συγκλονισμός: Βρέθηκε νεκρό σε κάδο σκουπιδιών 6χρονο κορίτσι - H εξαφάνιση της αναστάτωσε όλη την Αθήνα

Νεκρό βρέθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης 27/4 σε κάδο απορριμμάτων στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας, στην δυτική Αττική, ένα 6χρονο κοριτσάκι που εξαφανίστηκε το πρωί της ίδιας ημέρας, και για το οποίο είχε εκδοθεί Amber Alert. Αγγελία αναζήτησης είχε εκδοθεί και από το «Χαμόγελο του Παιδιού», εθελοντικός οργανισμός για την προάσπιση των δικαιωμάτων των παιδιών.

Την εξαφάνιση φέρεται να κατήγγειλε στην αστυνομία της περιοχής ο 61χρονος πατέρας του κοριτσιού, ο οποίος το βράδυ προσήχθη στο ίδιο αστυνομικό τμήμα και, σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζεται ως βασικός ύποπτος. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες τον φέρουν να έχει ομολογήσει ότι αυτός σκότωσε το παιδί του, και ότι το κορίτσι βρέθηκε στραγγαλισμένο.

Αρχικώς, δηλώνοντας την εξαφάνιση της κόρης του, που έπασχε από κινητικά προβλήματα, ο πατέρας φέρεται να είπε πως όταν ξύπνησε το πρωί, βρήκε το σπίτι αναστατωμένο, και το παιδί δεν ήταν εκεί.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, η μητέρα του παιδιού, που έχει και ένα δίδυμο αδελφάκι, νοσηλευόταν σε νοσοκομείο, και βγήκε αμέσως, πολύ ταραγμένη, μόλις πληροφορήθηκε εκεί, από τις συνεχείς εκκλήσεις από ραδιόφωνα, τηλεοράσεις και ηλεκτρονικούς πίνακες στους δρόμους, την εξαφάνισή της.

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία... παρέα με τη σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Κρανίο που ανήκει σε πλάσμα βάρους 40 τόνων ξεβράστηκε σε παραλία στις ΗΠΑ



Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Όσο πλησιάζουμε στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, τα κόμματα βρίσκονται σε διάταξη μάχης για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με κινήσεις εντυπωσιασμού και δηλώσεις, οι ηγεσίες των κομμάτων τρέχουν στη μάχη των ευρωεκλογών έχοντας ως πρώτιστο μέλημα τους, τη συσπείρωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top