ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Μισό δεκάριο δασικής βλάστησης κάηκε στο Δάσος Αδελφοί

ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Μισό δεκάριο δασικής βλάστησης κάηκε στο Δάσος Αδελφοί

Μισό δεκάριο και όχι εκτάριο δασικής βλάστησης κάηκε το πρωί της Πέμπτης 27/6 από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στην περιοχή Κουδουνιστής στο Δάσος Αδελφοί αναφέρει σε νεότερη ανακοίνωσή του το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση η πυρκαγιά, τέθηκε υπό έλεγχο στις 7:20 το πρωί, αφού έκαψε μισό δεκάριο δασικής βλάστησης ενώ για την κατάσβεσή της ασχολήθηκαν συνολικά 20 άνδρες του Τμήματος Δασών και του Κοινοτικού Συμβουλίου Αγίου Επιφανείου Ορεινής με πέντε πυροσβεστικά οχήματα”.

Στην περιοχή παραμένουν δυνάμεις πυρόσβεσης για τυχόν αναζωπύρωση της πυρκαγιάς και τα αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς διερευνώνται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Εξαπλώθηκε πυρκαγιά καταστρέφοντας την μισή δασική βλάστηση - Χρειάστηκαν 20 άνδρες για την κατάσβεσή της

 

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Καθοριστικός ο ρόλος της ΕΕ στη νέα προσπάθεια για το Κυπριακό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Καθοριστικός ο ρόλος της ΕΕ στη νέα προσπάθεια για το Κυπριακό»

Η ΕΕ έχει τον πιο καθοριστικό ρόλο στη νέα προσπάθεια του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για επανέναρξη των συνομιλιών στο Κυπριακό, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά από συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα, στις Βρυξέλλες. 

BEST OF TOTHEMAONLINE