ΠΑΡΑ-THEMA

Γ.Ν. ΛΕΜΕΣΟΥ: Γυναίκα πήγε στο ραντεβού που της έκλεισαν πριν 8 μήνες – Της το ακύρωσαν και την έστειλαν το 2018 – ΕΓΓΡΑΦΟ

Γ.Ν. ΛΕΜΕΣΟΥ: Γυναίκα πήγε στο ραντεβού που της έκλεισαν πριν 8 μήνες – Της το ακύρωσαν και την έστειλαν το 2018 – ΕΓΓΡΑΦΟ

Μετά από τόση αναμονή για να πραγματοποιήσει το εξειδικευμένο τεστ που είχε καθοριστεί πριν από 8 μήνες για τις 26/4, τελικά ακυρώθηκε και μεταφέρθηκε σε νέα ημερομηνία του επόμενου χρόνου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με καταγγελία κοντινού προσώπου της παραπονούμενης γυναίκας, το οποίο δημοσίευσε σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, πριν 8 μήνες είχε κλείσει ραντεβού για να υποβληθεί σε ΠΑΠ τεστ, στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Όταν έφτασε η ημέρα που θα έπρεπε να βρεθεί στο νοσοκομείο για να εξεταστεί, σύμφωνα με την καταγγελία, οι γιατροί άφησαν την παραπονούμενη να περιμένει γύρω στις 3μισι ώρες για να μπορέσει να εγγραφεί, ενώ στο τέλος την ενημέρωσαν ότι δεν μπορεί να εξεταστεί, αφού ο γιατρός που θα την εξέταζε έχει μετατεθεί στην Πάφο και δεν υπήρχε άλλος γιατρός που να μπορούσε να πραγματοποιήσει το τεστ.

Όταν η γυναίκα ρώτησε πότε θα μπορούσε να μεταβεί στο νοσοκομείο για νέο τεστ, οι γιατροί την ενημέρωσαν πως η επόμενη ημερομηνία είναι στις 9/5/2018.

Αυτό που εξόργισε όμως τις δύο γυναίκες, ήταν ότι, όταν διαμαρτυρήθηκαν για την νέα ημερομηνία, οι αρμόδιοι στο νοσοκομείο, τους είπαν να κάνουν γραπτώς το παράπονό τους και θα το μετέφεραν στον υπουργό, ο οποίος θα επισκεπτόταν τον χώρο την συγκεκριμένη ημέρα. 

Το πιστοποιητικό ότι έγινε γραπτώς το παράπονο   

Η ανάρτηση στο Facebook

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συναγερμός στη Σλοβακία: Πυροβολισμοί μετά από συνεδρίαση της κυβέρνησης - Τραυματίστηκε ο πρωθυπουργός Φίτσο

Θανατηφόρο δυστύχημα: «Μίλησε» η νεκροτομή του 79χρονου Γεώργιου Μιχαήλ – Όσα κατέδειξε

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Αυτοί είναι οι δυο ανεξάρτητοι ποινικοί ανακριτές που διορίστηκαν από το Υπουργικό

Επιστολή Τσίγκη για τις κάμερες: Να γίνουν έντονες οι σημάνσεις στις προειδοποιητικές πινακίδες– «Πρώτα στον Στρόβολο»

Αγανακτισμένος ο πατέρας του μικρού μαχητή Λούκα: Κλείδωσαν τον τραπεζικό λογαριασμό της οικογένειας

Silia Kapsis: «Έχω να δω τον πατέρα μου από 5 χρονών, δεν με πήρε τηλέφωνο ούτε καν μετά την Eurovision»



Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Βαθιά συγκλονισμένος από την απόπειρα κατά της ζωής του Σλοβάκου πρωθυπουργού δηλώνει με ανάρτησή του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top