ΑΠΑΓΩΓΗ 4ΧΡΟΝΗΣ: Το άρπαξαν κουκουλοφόροι ενώ κατευθυνόταν στο νηπιαγωγείο – Το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγαν

ΑΠΑΓΩΓΗ 4ΧΡΟΝΗΣ: Το άρπαξαν κουκουλοφόροι ενώ κατευθυνόταν στο νηπιαγωγείο – Το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγαν

Απαγωγή ενός 4χρονου κοριτσιού συνέβη το πρωί της Πέμπτης 27/4 έξω από νηπιαγωγείο στον Στρόβολο και πιο συγκεκριμένα από την περιοχή Δασούπολης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το 4χρονο κοριτσάκι απήχθη στις 7:45 το πρωί τη στιγμή που κατευθυνόταν στο νηπιαγωγείο του από δυο άτομα τα οποία φορούσαν κουκούλες.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι άγνωστοι διέφυγαν με το κοριτσάκι, μέσα αυτοκίνητο μάρκας Range Rover χωρίς να γνωρίζουμε τους αριθμούς εγγραφής.

Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό.

Δείτε περισσότερα: ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ - ΑΠΑΓΩΓΗ ΠΑΙΔΙΟΥ: Το τετράχρονο κοριτσάκι που απήχθη από το νηπιαγωγείο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ  

 ΕΚΤΑΚΤΟ: Απήγαγαν μωρό – Σε συναγερμό η Αστυνομία

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Θα ανακοινωθούν σύντομα νέα μέτρα για την ενεργειακή κρίση - Επιτακτική η συζήτηση για τις Βρετανικές Βάσεις

Λετυμπιώτης: Θα ανακοινωθούν σύντομα νέα μέτρα για την ενεργειακή κρίση - Επιτακτική η συζήτηση για τις Βρετανικές Βάσεις

Την άμεση λήψη νέων μέτρων για την αντιμετώπιση της επερχόμενης ενεργειακής κρίσης προανήγγειλε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης μιλώντας στην εκπομπή «ALPHA Καλημέρα», την ώρα που η Κύπρος βρίσκεται αντιμέτωπη τόσο με τις επιπτώσεις των εξελίξεων στη Μέση Ανατολή όσο και με την κτηνιατρική κρίση του αφθώδους πυρετού, υπογραμμίζοντας παράλληλα την ανάγκη έναρξης ουσιαστικής συζήτησης για το καθεστώς των Βρετανικών Βάσεων με το τέλος της κρίσης στη Μέση Ανατολή.

BEST OF TOTHEMAONLINE