Αστρονομικά τα κέρδη από το πάρτι της ένωσης! Ποια εταιρεία «έσκασε» τα περισσότερα χρήματα;

Αστρονομικά τα κέρδη από το πάρτι της ένωσης! Ποια εταιρεία «έσκασε» τα περισσότερα χρήματα;

Αν αναλογιστεί κανείς ότι τα έσοδα από τις διαφημίσεις φτάνουν τις 345.000 ευρώ ανά επεισόδιο...

Το «πάρτι» της Ένωσης προετοιμαζόταν έναν μήνα πριν από τα στελέχη του εμπορικού του Σκάϊ και αυτά της Acun Medya. Και όλα πήγαν ρολόϊ. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες στα ταμεία του Φαλήρου αλλά της εταιρίας του Τούρκου παραγωγού Ατζούν Ιλίτζαλι μπήκαν πάνω από ένα εκ. ευρώ.

Γιατί για το προϊόντα που είδαμε στο πάρτυ έγινε ένας μεγάλος διαφημιστικός πλειστηριασμός που κράτησε αρκετές μέρες. Την μερίδα του λέοντος πλήρωσε βέβαια η εταιρία τεχνολογίας με τα κινητά και τις ταμπλέτες της οποίας πόζαραν στις selfies «Διάσημοι» και «Mαχητές» στο τέλος του πάρτι.

Για το deal αυτό μεσολάβησε άλλωστε ο παρουσιαστής Σάκης Τανιμανίδης που συνεργάζεται εδώ και πολλούς μήνες με την συγκεκριμένη εταιρία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Στην τεράστια πρόοδο που έχει γίνει από τον Μάρτιο του 2023 μέχρι σήμερα με τελικό στόχο την πλήρη ένταξη της Κύπρου στον χώρο Σένγκεν, αναφέρθηκε ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος, σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Γλαύκος Κληρίδης, για το συγκεκριμένο θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE