Η μικρούλα Μάγια μας θέλει στο πλευρό της - Διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο και δίνει την δική της μάχη - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η μικρούλα Μάγια μας θέλει στο πλευρό της - Διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο και δίνει την δική της μάχη - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τον δικό της αγώνα ζωής δίνει η μόλις 15 μηνών Μάγια Γεωργιάδου. Ένα μικρό κοριτσάκι που δυστυχώς η μοίρα έμελλε να το βάλει στα δύσκολα από βρέφος.

Η μικρούλα Μάγια, διαγνώστηκε πριν λίγο καιρό με όγκο στο εγκέφαλο. Οι γονείς της, την μετάφεραν στο εξωτερικό για θεραπεία και αποκατάσταση.

Σύμφωνα με τους οικείους του μικρού κοριτσιού, η οικογένεια της Μάγιας χρειάζεται οικονομική στήριξη για τις θεραπείες και την αποκατάσταση της υγείας της κορούλας τους.

Όπως δημοσιεύουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φίλοι και συγγενείς του κοριτσιού, εδώ και λίγο διάστημα, διεξάγεται έρανος σε συνεργασία με την Κοινοτική Αστυνομία Λεμεσού για οικονομική στήριξη της οικογένειας.

«Η δική μας οικονομική στήριξη θα βοηθήσει στον δύσκολο αυτό αγώνα», αναφέρουν σε δημοσίευση τους φίλοι της οικογένειας.

Τα κουπόνια εισφοράς μπορείτε να τα βρείτε στο Τυπογραφείο Grafopress στον Ύψωνα. 

Ανοικτό Καθημερινά από τις 9.00 – 19.00 μ.μ.

Σάββατο από τις 9.00 – 14.00 μ.μ.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί την Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου, για το Παρίσι, όπου στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα τελέσει τα εγκαίνια δύο σημαντικών εκθέσεων που αναδεικνύουν την πολιτιστική κληρονομιά της Κύπρου και τους διαχρονικούς δεσμούς της με τη Γαλλία και την Ευρώπη. Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύσει στο Παρίσι η σύζυγός του κα Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη.