Survivor: Δεν είναι ένας αλλά δύο οι νικητές του διαγωνισμού τραγουδιού! Ύστερα από απαίτηση! VIDEO

Survivor: Δεν είναι ένας αλλά δύο οι νικητές του διαγωνισμού τραγουδιού! Ύστερα από απαίτηση! VIDEO

Ο Διάσημος πέτυχε το απόλυτο 10 ενώ ο Μαχητής το καθόλου ευκαταφρόνητο ποσοστό 9,2.

Στον διαγωνισμό τραγουδιού του Survivor θαυμάσαμε κάποιες ερμηνείες, αλλά γελάσαμε με την καρδιά μας με κάποιες παραφωνίες. Όλοι οι παίκτες τραγούδησαν, εκτός από τον Μπο, αλλά στον τελικό πέρασαν μόνο τρεις. Ο Γιώργος Χρανιώτης, ο Μάριος Ιωαννίδης και η Λάουρα Νάργες.

Ο Γιώργος Χρανιώτης συμπλήρωσε βαθμολογικά το απόλυτο 10, αλλά τηρώντας τον κανόνα του fair play, λόγω του ότι τραγουδά κι έχει δική του μπάντα πρότεινε να δοθεί η πρώτη θέση στον Μάριο και να κερδίσει αυτός το έπαθλο, που είναι η παρουσία του νικητή στο πάρτι του επόμενου Survivor. Έτσι και οι δύο παίκτες θα βρίσκονται του χρόνου στον Άγιο Δομίνικο στο πάρτι της ένωσης.

Ο Σάκης Τανιμανίδης, εντυπωσιασμένος από την κίνηση του Χρανιώτη, δήλωσε πως και οι δύο θα βρεθούν του χρόνου, ως επίτιμοι καλεσμένοι, στο πάρτι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού - Πότε καταφθάνει - Ως συμμαχία κατά Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη Μόντι

Επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού - Πότε καταφθάνει - Ως συμμαχία κατά Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη Μόντι

Ως συμμαχία κατά της Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού Ναρέντρα Μόντι στην Κυπριακή Δημοκρατία, ενώ αναφέρει ότι αυτή η επίσκεψη έχει τη δυνατότητα να ενισχύσει τις σχέσεις ΕΕ-Ινδίας, καθώς η Κυπριακή Δημοκρατία θα αναλάβει την προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης το πρώτο εξάμηνο του 2026».

BEST OF TOTHEMAONLINE