Ξύλο στο οίκημα Εθνικοφρόνων Σωματείων Μαζωτού – Ζεύγος κατέληξε στις Πρώτες Βοήθειες

Ξύλο στο οίκημα Εθνικοφρόνων Σωματείων Μαζωτού – Ζεύγος κατέληξε στις Πρώτες Βοήθειες

Υπόθεση επίθεσης και πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης διερευνά η Αστυνομία σε βάρος 41χρονου από το Κίτι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 10:30 το βράδυ της Δευτέρας 24/4, o 41χρονος εισήλθε στο οίκημα των Εθνικοφρόνων Σωματείων Μαζωτού όπου φέρεται να άρχισε να φωνάζει εναντίον της υπεύθυνης της καντίνας του Σωματείου.

Ζευγάρι τουριστών, ένας  Γερμανός και μια Βρετανίδα που εκείνη την ώρα εξερχόταν από την απέναντι μπυραρία, πιστεύοντας ότι κάτι κακό συνέβαινε έσπευσαν στο Σωματείο για να προστατέψουν τη γυναίκα.

Ο 41χρονος τότε φέρεται να τους επιτέθηκε και να τους προκάλεσε διάφορα τραύματα, με αποπτέλεσμα να καταλήξουν στο Νοσοκομείο Λάρνακας όπου αφού έτυχαν των πρώτων βοηθειών απολύθηκαν.

Ο 41χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Πρόωρη κινητικότητα και πολιτικές ζυμώσεις στα κόμματα

Προεδρικές 2028: Πρόωρη κινητικότητα και πολιτικές ζυμώσεις στα κόμματα

Μπορεί να απομένει ακόμη σημαντικός χρόνος μέχρι τις Προεδρικές Εκλογές του 2028, ωστόσο το πολιτικό σκηνικό στην Κύπρο έχει ήδη αρχίσει να κινείται στους ρυθμούς της επόμενης μεγάλης εκλογικής αναμέτρησης. Τα κόμματα ανοίγουν σταδιακά τα χαρτιά τους, οι εσωτερικές διαδικασίες έχουν ήδη ξεκινήσει και τα πρώτα ονόματα μπαίνουν στο τραπέζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE