Η φωτογραφία των πέντε που ανέβασε ο Σιζόπουλος προδίδει τι θα συμβεί με την εξέυρεση κοινού υποψηφίου

Η φωτογραφία των πέντε που ανέβασε ο Σιζόπουλος προδίδει τι θα συμβεί με την εξέυρεση κοινού υποψηφίου

Δείτε φάτσες, γκριμάτσες και γενικότερα την αύρα μιας φωτογραφίας και πείτε αν εσείς θεωρείτε ότι αυτοί θα τα βρουν και θα καταλήξουν σε μια κοινή υποψηφιότητα για τις Προεδρικές του ‘18.

Έτσι όπως τους βλέπουμε και delivery να τους έβαζες να παραγγείλουν αυτοί θα ήταν άξιοι να τσακωθούν για τον αν θα έτρωγαν πίτσα ή σουβλάκια.

Πάντως πέρα από την πλάκα η συνάντηση στα γραφεία της ΕΔΕΚ έχει υποτίθεται ως στόχο να τεθούν τα κριτήρια και η μεθοδολογία επιλογής υποψηφίου για να πέσουν στην συνέχεια κάτω συγκεκριμένα ονόματα.

Αυτό που ακούγεται είναι ότι πέραν του Γιώργου Λιλλήκα, ο οποίος έχει προκριθεί από την ανώτατη σύγκλητο του κόμματος του για να θέσει την υποψηφιότητα του στο τραπέζι των διαβουλεύσεων, θα τεθεί και επίσημα το όνομα του Νικόλα Παπαδόπουλου.

Το ενδεχόμενο να καταλήξουν σε κοινό υποψήφιο θεωρείται σχεδόν απίθανο αφού το κάθε κόμμα θέτει τους  δικούς του όρους για το πώς θα παιχτεί το παιγνίδι επιλογής υποψηφίου. 

Δείτε την «εγκάρδια» φώτογραφία των πέντε και βγάλτε τα συμπεράσματα σας:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Κορυφαίο στέλεχος της Συμμαχίας συγκρίνει τον Λίλληκα με τον Μακρόν και δίνει το σύνθημα για αυτόνομη κάθοδο - Συνεδριάζουν οι πέντε για κοινό υποψήφιο

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εν αναμονή ανακοινώσεων από ΗΕ η Λευκωσία για νέα ημερομηνία καθόδου Ολγκίν στην Κύπρο

Εν αναμονή ανακοινώσεων από ΗΕ η Λευκωσία για νέα ημερομηνία καθόδου Ολγκίν στην Κύπρο

Από το Γραφείο του Προέδρου της Δημοκρατίας, σε επικοινωνία με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Ανχελα Ολγκίν, απαντήσαμε θετικά στην νέα ημερομηνία που αυτή έχει προτείνει για επίσκεψή της στην Κύπρο, αλλά ανακοινώσεις θα πρέπει να αναμένονται από τα ΗΕ, δήλωσε, την Πέμπτη, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE