ΛΕΜΕΣΟΣ: Πήραν σβάρνα τα σαλόνια αισθητικής οι εμπρηστές – Δεν συνεργάζονται με την Αστυνομία οι ιδιοκτήτες

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πήραν σβάρνα τα σαλόνια αισθητικής οι εμπρηστές – Δεν συνεργάζονται με την Αστυνομία οι ιδιοκτήτες

Έντονα προβληματίζουν την Αστυνομία τα τελευταία περιστατικά τοποθέτησης εκρηκτικών μηχανισμών σε κέντρα αισθητικής.

Εξ αφορμής της έκρηξης βομβάς σημειώθηκε γύρω στις 03:00 ξημερώματα της Κυριακής 23/4 σε σαλόνι ομορφίας, αναφέρουμε πως είναι το τρίτο περιστατικό που σημειώνεται σε διάστημα ούτε δύο μηνών και αφορά τοποθέτηση βόμβας σε ινστιτούτο αισθητικής.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, δυστυχώς οι ιδιοκτήτες των κέντρων αισθητικής δεν συνεργάζονται με την Αστυνομία και αυτό κάνει ακόμη πιο δύσκολο το έργο της εξιχνίασης των υποθέσεων. Οι ιδιοκτήτες δεν είναι πρόθυμοι να συνεργαστούν με τις Αρχές καθώς στις καταθέσεις τους δεν ανέφεραν οτιδήποτε που θα μπορούσε να βοηθήσει.

Όπως μας επισημάνθηκε, πλέον τα συγκεκριμένα κέντρα έχουν αυξημένο ανταγωνισμό και ειδικά στην πόλη της Λεμεσού.

Φαίνεται πως τα χρήματα είναι αρκετά, ειδικά από τις διάφορες θεραπείες αντιγήρανσης με τον ανταγωνισμό να είναι μεγάλος και η πίτα να μοιράζεται σε πολλά κομμάτια.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κλειδώνουν» οι αλλαγές: Από στιγμή σε στιγμή ο ανασχηματισμός - Οι τελικές αποφάσεις του ΠτΔ για αυτούς που έρχονται και φεύγουν

«Κλειδώνουν» οι αλλαγές: Από στιγμή σε στιγμή ο ανασχηματισμός - Οι τελικές αποφάσεις του ΠτΔ για αυτούς που έρχονται και φεύγουν

Ο αναμενόμενος ανασχηματισμός της κυβέρνησης του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη φαίνεται να εισέρχεται στην τελική του ευθεία, με τις επίσημες ανακοινώσεις να τοποθετούνται, εκτός απροόπτου, εντός της ημέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE