Αδιανόητη ληστεία μέρα – μεσημέρι στη Λευκωσία! Ξύλο και κλοπή μοτοσυκλέτας

Αδιανόητη ληστεία μέρα – μεσημέρι στη Λευκωσία! Ξύλο και κλοπή μοτοσυκλέτας

Μια όχι και τόσο συνηθισμένη ληστεία έγινε το απόγευμα του Σαββάτου 22/4 στη Λευκωσία.

Συγκεκριμένα  καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από 30χρονο, ότι γύρω στις 4:30 το απόγευμα του Σαββάτου, ενώ βρισκόταν μαζί με 32χρονο, σε συγκεκριμένη οδό στη Λευκωσία και είχε σταθμευμένη τη μοτοσικλέτα του με αριθμούς εγγραφής KJF 946, μάρκας JOKER, χρώματος μπλε, αξίας 500 ευρώ, άγνωστος άνδρας τον προσέγγισε και φώναζε ότι η μοτοσικλέτα είναι δική του.

Ο 30χρονος, του ανέφερε ότι έδωσε τα κλειδιά στον 32χρονο και αμέσως ο άγνωστος άνδρας επιτέθηκε στον τελευταίο, χτυπώντας τον στο κεφάλι και αφού του άρπαξε τα κλειδιά, εκκίνησε τη μοτοσικλέτα και τράπηκε σε φυγή.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

                

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κρίσιμη η επόμενη βδομάδα: Πραγματοποιείται η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ - Θα δει και τον Μητσοτάκη ο ΠτΔ

Κρίσιμη η επόμενη βδομάδα: Πραγματοποιείται η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ - Θα δει και τον Μητσοτάκη ο ΠτΔ

Κρίσιμη είναι η ερχομένη εβδομάδα για την Κύπρο, αφού θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευσή του ΟΗΕ στην οποία θα συμμετέχει και ο Προέδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE