ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Εξακριβώθηκε αν η Ευτυχία έφερε το κράνος της - Επίσημη τοποθέτηση Αστυνομίας

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Εξακριβώθηκε αν η Ευτυχία έφερε το κράνος της - Επίσημη τοποθέτηση Αστυνομίας

Δελτίο τύπου εξέδωσε η Αστυνομία Κύπρου με το οποίο γνωστοποιεί το τραγικό θανατηφόρο που συνέβη το πρωί της Κυριακής 23/4 στη Λεμεσό και είχε ως τραγικό απολογισμό τον θάνατο της 30χρονης Ευτυχίας Κλεομένης.

Συγκεκριμένα η επίσημη τοποθέτηση της Αστυνομίας αναφέρει:

«Σε οδική σύγκρουση που συνέβη γύρω στις 10:20 την Κυριακή 23/4 το πρωί στην οδό Συνεργατισμού στα Κάτω Πολεμίδια, έχασε τη ζωή της η Ευτυχία Κλεομένη, 30 χρόνων από τη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, αυτοκίνητο που οδηγούσε 79χρονος, στην προσπάθειά του να εισέλθει από πάροδο στην πιο πάνω οδό, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, ανέκοψε την πορεία της μοτοσικλέτας που οδηγούσε η άτυχη Κλεομένους.

Από τη σύγκρουση, η 30χρονη, η οποία να σημειωθεί, ΔΕΝ έφερε προστατευτικό κράνος, εκτινάχθηκε από τη μοτοσικλέτα και τραυματίστηκε θανάσιμα.

Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου οι επί καθήκοντι ιατροί πιστοποίησαν το θάνατό της.

 Στο Νοσοκομείο μεταφέρθηκε επίσης και ο 79χρονος οδηγός του αυτοκινήτου για προληπτικούς λόγους. Σε αυτόν, διενεργήθηκε έλεγχος αλκοτέστ με μηδενική ένδειξη.

Η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΣ: Στη δημοσιότητα το όνομα της άτυχης 30χρονης μοτοσικλετίστριας – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΣ: Με μεγάλη ταχύτητα οδηγούσε η 30χρονη – «Πετάχτηκε» στην αντίθετη λωρίδα το αυτοκίνητο από την σύγκρουση

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΣ: Συγκλονίζουν οι εικόνες από το δυστύχημα - Εκσφενδονίστηκε 100 μέτρα από την σύγκρουση η μοτοσικλέτα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Θανατηφόρο τροχαίο στη Λεμεσό – 30χρονη γυναίκα το θύμα της ασφάλτου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

Άμεσα και με αποφασιστικότητα αντέδρασε η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας δήλωσε την Τρίτη, στην Πάφο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας πως ένα από τα πλέον σημαντικά έργα είναι η εγκατάσταση κινητής μονάδας αφαλάτωσης στην Κισσόνεργα ύψους €14,7 εκατ., έργο που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί στα τέλη Οκτωβρίου, όπως είπε.

BEST OF TOTHEMAONLINE