Απίστευτοι οι Κύπριοι – Από το πρώτο «30αρι» της θερμοκρασίας «έτρεξαν» στην θάλασσα! – VIDEO

Απίστευτοι οι Κύπριοι – Από το πρώτο «30αρι» της θερμοκρασίας «έτρεξαν» στην θάλασσα! – VIDEO

Δεν έχασαν στιγμή οι συμπολίτες μας και έτρεξαν αμέσως στη θάλασσα με την πρώτη αύξηση της θερμοκρασίας.

Μπορεί να είναι ακόμη Απρίλιος όμως στις καρδιές μας είναι ήδη καλοκαίρι.

Το Σάββατο 22/4 η θερμοκρασία πήρε την ανιούσα, φθάνοντας στους 30 βαθμούς κελσίου. 

Πολλοί ήταν εκείνοι που δεν έχασαν δευτερόλεπτο και έτρεξαν στην θάλασσα να δροσιστούν.

Με καλοκαιρινή διάθεση μετέβη στην παραλία του Μακένζυ στη Λάρνακα το συνεργείο της τηλεόρασης του Alpha Κύπρου για να δει από κοντά τους πρώτους κολυμβητές. 

Εκεί πολλοί βρέθηκαν στην παραλία για το πρώτο μπάνιο του 2017! 

Παράλληλα οι καταστηματάρχες δηλώνουν πως ετοιμάζονται για την καλοκαιρινή περίοδο με εντατικούς ρυθμούς, περιμένοντας παράλληλα το «πρώτο κύμα» λουόμενων το επόμενο διάστημα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή μείωση την Κυριακή 23/4 σε σχέση με το Σάββατο! 

Δείτε το βίντεο από το ρεπορτάζ του Alpha Κύπρου: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».

BEST OF TOTHEMAONLINE