Απίστευτοι οι Κύπριοι – Από το πρώτο «30αρι» της θερμοκρασίας «έτρεξαν» στην θάλασσα! – VIDEO

Απίστευτοι οι Κύπριοι – Από το πρώτο «30αρι» της θερμοκρασίας «έτρεξαν» στην θάλασσα! – VIDEO

Δεν έχασαν στιγμή οι συμπολίτες μας και έτρεξαν αμέσως στη θάλασσα με την πρώτη αύξηση της θερμοκρασίας.

Μπορεί να είναι ακόμη Απρίλιος όμως στις καρδιές μας είναι ήδη καλοκαίρι.

Το Σάββατο 22/4 η θερμοκρασία πήρε την ανιούσα, φθάνοντας στους 30 βαθμούς κελσίου. 

Πολλοί ήταν εκείνοι που δεν έχασαν δευτερόλεπτο και έτρεξαν στην θάλασσα να δροσιστούν.

Με καλοκαιρινή διάθεση μετέβη στην παραλία του Μακένζυ στη Λάρνακα το συνεργείο της τηλεόρασης του Alpha Κύπρου για να δει από κοντά τους πρώτους κολυμβητές. 

Εκεί πολλοί βρέθηκαν στην παραλία για το πρώτο μπάνιο του 2017! 

Παράλληλα οι καταστηματάρχες δηλώνουν πως ετοιμάζονται για την καλοκαιρινή περίοδο με εντατικούς ρυθμούς, περιμένοντας παράλληλα το «πρώτο κύμα» λουόμενων το επόμενο διάστημα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή μείωση την Κυριακή 23/4 σε σχέση με το Σάββατο! 

Δείτε το βίντεο από το ρεπορτάζ του Alpha Κύπρου: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μαρίνος Σιζόπουλος: «Δεν πρόκειται για παραίτηση» - Αυτός είναι ο λόγος που αποχωρεί από την Προεδρία της ΕΔΕΚ

Μαρίνος Σιζόπουλος: «Δεν πρόκειται για παραίτηση» - Αυτός είναι ο λόγος που αποχωρεί από την Προεδρία της ΕΔΕΚ

Σε εκλογές για ανανέωση της ηγεσίας της οδηγείται την 1η Ιουνίου η ΕΔΕΚ, μετά την απόφαση του προέδρου του κόμματος Μαρίνου Σιζόπουλου, της Αναπληρώτριας Προέδρου Μαρίας Βασιλειάδου και των τριών αντιπροέδρων να αποχωρήσουν από την ηγεσία του κόμματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE