LIFESTYLE

Γιατί ο Τανιμανίδης και η παραγωγή κοροϊδεύουν τον κόσμο στοχοποιώντας Ντάνο και Σπαλιάρα; Απίστευτο παρασκήνιο

Γιατί ο Τανιμανίδης και η παραγωγή κοροϊδεύουν τον κόσμο στοχοποιώντας Ντάνο και Σπαλιάρα; Απίστευτο παρασκήνιο

Μερικοί νομίζουν ότι οι τηλεθεατές και ειδικότερα οι fans του Survivor είναι άβουλα και ηλίθια άτομα!

Κανένας δεν μπορεί να εξηγήσει τη  αψυχολόγητη ενέργεια του Σάκη Τανιμανίδη και της παραγωγής του Survivor να προχωρήσει σε μία δήθεν συγκλονιστική αποκάλυψη που ουσιαστικά γνωρίζαμε όλοι, μάλιστα το είχαμε γράψει κιόλας, για την κλοπή φαγητού στο νησί του Άγιου Δομίνικου!

Τι κρύβεται λοιπόν; Γιατί τώρα αυτή η ενέργεια πριν την ένωση; Γιατί ο σκηνοθέτης αλλά και οι δηλώσεις Σπαλιάρα και Ντάνου έδειξαν ότι αυτοί έχουν «κλέψει» το φαγητού ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι έτσι; Θα σας απαντήσουμε σε όλα αυτά τα ερωτήματα σας μέσα από το παρασκήνιο που γνωρίζουμε αλλά και με βάση το ρεπορτάζ μας! Διαβάστε παρακάτω…

Ξεκινάμε! Στο επεισόδιο της Πέμπτης 20/4, ο Σάκης με ύφος ηθοποιού έκανε τη βαρύγδουπη ανακοίνωση για την κλοπή φαγητού και λέμε ηθοποιού διότι χθες ο παρουσιαστής έπαιζε θέατρο…

 Από πριν είχε συμφωνηθεί να μιλήσουν ο Ντάνος από την ομάδα των «Διάσημων» και ο Σπαλιάρας από την ομάδα των «Μαχητών» εκπροσωπώντας ο καθένας την ομάδα του!

Σε όλους μας φάνηκε λοιπόν και μέσα από τα πλάνα που έδινε ο σκηνοθέτης ότι αυτοί οι δύο είχαν κλέψει το φαγητό, έλα όμως που ήρθε σήμερα ο Χανταμπάκης να τους ξεφτιλίσει κυριολεκτικά, να πει δηλαδή ότι πρώτον γνωρίζανε εδώ και μήνες για την κλοπή του φαγητού από την παραγωγή του Survivor και δεύτερον να αθωώσει τον Ντάνο, ότι δεν είναι ο παίκτης δηλαδή που έκλεψε το φαγητό!

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top