Το άγνωστο πρόβλημα υγείας του Χούτου! «Πριν έρθω εδώ ήταν να κάνω χειρουργείο στο αριστερό...»

Το άγνωστο πρόβλημα υγείας του Χούτου! «Πριν έρθω εδώ ήταν να κάνω χειρουργείο στο αριστερό...»

Με την απομάκρυνσή του από την παραλία, ο άσος των γηπέδων μίλησε για το θέμα που τον ταλαιπωρεί...

Τις πρώτες του δηλώσεις έκανε ο Λάμπρος Χούτος μετά την αποχώρηση του από το Survivor! Ο παίκτης δεν δίστασε να μιλήσει για τις φιλίες του, για την εμπειρία του αλλά και για το άγνωστο πρόβλημα υγείας του.

«Γενικά είμαι χαρούμενος πάρα πολύ, καταρχήν νιώθω τυχερός που μπόρεσα και ήμουν σε αυτό το παιχνίδι, βγαίνω πολύ πλούσιος από εδώ από αυτά που έχω ζήσει και γνωρίζοντας τον εαυτό μου και γνωρίζοντας τους άλλους ανθρώπους νιώθω ότι έχω την εκτίμηση των ανθρώπων γύρω μου», δήλωσε στη κάμερα.

Για να καταφέρεις να μπεις σωστά σε αυτό το group πρέπει να έχεις πάντα σεβασμό στον επόμενο, διακριτικότητα, ευγένεια, καλοσύνη προς τον δίπλα σου».

Και συνεχίζει αποκαλύπτοντας «Πριν έρθω εδώ ήταν να κάνω χειρουργείο στο...» αριστερό μου πόδι, διότι ο γιατρός μου είπε ότι αν δεν το κάνω δεν μπορώ να τρέχω ή να περπατώ με μεγάλη διάρκεια, έκανα την τρελά να μην το κάνω και να έρθω, νιώθω υπερήφανος που έχω παίξει μέχρι τώρα!

Ενώ δεν διστάζει να αποκαλύψει ποιοι θα του λείψουν πιο πολύ. «Λίγο πολύ όλοι θα μου λείψουνε, όλα τα παιδιά σαφώς αυτοί που πέρναγα λίγο πιο πολύ χρόνο όπως είναι ο Μπο και ο Χρανιώτης».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νεκρός 17χρονος μαθητής: Φέρεται να εισέπνευσε γκάζι από δοχείο - Συνεχίζονται οι εξετάσεις

Νεκρός 17χρονος μαθητής: Φέρεται να εισέπνευσε γκάζι από δοχείο - Συνεχίζονται οι εξετάσεις

Μαθητής, ηλικίας 17 χρονών, στην Πάφο, παραλήφθηκε αναίσθητος το απόγευμα της Κυριακής από αυλή σχολείου στην Πάφο και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

BEST OF TOTHEMAONLINE