ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έβγαλε «λαβράκι» η Αστυνομία ενώ ήταν στους δρόμους για εκστρατεία – Σύλληψη προσώπου για διερευνώμενη υπόθεση

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έβγαλε «λαβράκι» η Αστυνομία  ενώ ήταν στους δρόμους για εκστρατεία – Σύλληψη προσώπου για διερευνώμενη υπόθεση

Μεγάλη επιχείρηση με στόχο την πρόληψη των οδικών τροχαίων συγκρούσεων και την πάταξη των τροχαίων αδικημάτων και της νεανικής παραβατικότητας, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 20/4 σε διάφορες περιοχές της Λευκωσίας.

Στην επιχείρηση, που διήρκησε από τις 4μ.μ. μέχρι τις 11μ.μ., συμμετείχαν μέλη της Τροχαίας και του Ουλαμού Άμεσης Επέμβασης Λευκωσίας, καθώς και δικυκλιστές της Ομάδας «Ζ», τα οποία συμμετείχαν προαιρετικά, χωρίς κανένα οικονομικό όφελος.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε πάρκα και σχολεία, όπου συχνάζουν νεαροί, ενώ διενεργήθηκαν και τροχονομικοί έλεγχοι σε διάφορα σημεία της πρωτεύουσας, με έμφαση στην οδήγηση με υπερβολική ταχύτητα.

Από τους έλεγχους που πραγματοποιήθηκαν, προέκυψαν συνολικά 155 καταγγελίες οδηγών για διάφορα τροχαία αδικήματα. Από αυτές 65 αφορούν την υπερβολική ταχύτητα, 16 την χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση, 13 τη μη χρήση ζώνης ασφαλείας και 36 την παράβαση σήματος τροχαίας και κόκκινου σηματοδότη.

Δύο αυτοκίνητα και δύο μοτοσικλέτες κατακρατήθηκαν για περαιτέρω εξετάσεις, ενώ ένα πρόσωπο συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση πρόκλησης ανησυχίας, απειλής βιαιοπραγίας και αντίστασης κατά τη νόμιμη κράτηση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απειλητικά emails στάλθηκαν και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες - Τι αναφέρει η Αστυνομία

«Πρωτοβουλίες Νέων»: «Άδειασε» το ταμείο - Μεγάλος ο όγκος των αιτήσεων – Χρειάζεται ενίσχυση του κονδυλίου

Ξενοδοχεία: Έτσι κατέληξε χωρίς άδεια λειτουργίας το 93% - Οι λόγοι καθυστέρησης και οι εκτιμήσεις για τον τουρισμό φέτος το καλοκαίρι

Επεισοδιακή καταδίωξη στην Πάφο - Τον τσάκωσαν «φτιαγμένο» και με χιλιάδες ευρώ στην κατοχή του

Εντοπισμός ανθρώπινου ποδιού: Φαίνεται να ανήκει σε άνδρα και να ξεβράστηκε από τη θάλασσα - Επαναρχίζουν οι έρευνες

Ανάλυση Guardian: Η επόμενη δύσκολη μέρα για το Ιράν μετά τον θάνατο του Ραϊσί



Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δύο ώρες διήρκησε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Κινέζο Πρέσβη Λιου Γιαντάο αναφορικά με τις διαφορές μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της κοινοπραξίας CPP Metron για τα έργα που θα επιτρέψουν την έλευση του φυσικού αερίου στην Κύπρου. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top