Ο Αγγελόπουλος ξεσπαθώνει κατά Κοκκινάκη: «Για μένα έχει αρχίσει και μου φαίνεται περίεργα το πως κινείται... » VIDEO

Ο Αγγελόπουλος ξεσπαθώνει κατά Κοκκινάκη: «Για μένα έχει αρχίσει και μου φαίνεται περίεργα το πως κινείται... » VIDEO

Δεν δίστασε να κάνει λόγο ακόμα και για θέμα αξιοπιστίας εκ μέρους του πρώην πολίστα...

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος πριν την αποχώρηση του Λάμπρου Χούτου από το Survivor «κάρφωσε» τον Κώστα Κοκκινάκη.

Μιλώντας στην κάμερα λίγο πριν το Συμβούλιο του Νησιού του Survivor, ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε για το ενδεχόμενο της αποχώρησης του και σχολίασε ποια είναι τα άτομα που θα του λείψουν περισσότερο. Ο Κώστας Κοκκινάκης δεν ήταν ανάμεσα τους και ο Γιώργος Αγγελόπουλος επικαλέστηκε για τα όσα είπε… θέματα αξιοπιστίας.

Survivor: Αποχώρησε ο Λάμπρος Χούτος! 

«Αν φύγω σήμερα δεν θα μου λείψουν όλοι το ίδιο. Σίγουρα κι εγώ έχω τον Χρανιώτη πιο κοντά μου ή τον Μπο ή τον Χούτο. Τα κορίτσια τώρα, κορίτσια είναι, δεν είμαστε τόσο κοντά και επίσης δεν είμαστε τόσο κοντά και με τον Κοκκινάκη που για μένα έχει αρχίσει και μου φαίνεται περίεργα το πως κινείται και γενικά ίσως έχει θιχτεί και το θέμα της αξιοπιστίας» είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η συζήτηση για τον επικείμενο ανασχηματισμό, αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη ένταση στους πολιτικούς διαδρόμους, τις τελευταίες ημέρες. Παρά το γεγονός ότι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, επιχείρησε μέσω της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Καθημερινή» να υποβαθμίσει το θέμα, οι πληροφορίες, οι εκτιμήσεις και οι πολιτικές αναγνώσεις συνεχίζουν να τροφοδοτούν, ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον παρασκήνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE