LIFESTYLE

Βρήκαν τον τρόπο για να ανεβάσουν τα νούμερα στο Star Academy! Παρουσιαζουν τους παίκτες να βρίζουν! VIDEO

Βρήκαν τον τρόπο για να ανεβάσουν τα νούμερα στο Star Academy! Παρουσιαζουν τους παίκτες να βρίζουν! VIDEO

Και συγκεκριμένα όταν ο υποψήφιος προς αποχώρηση βρισκόταν στο κρεβάτι με κλειστά τα φώτα, προφανώς πηγαίνοντας για ύπνο...

Εκτός ορίων βγήκε ένας από τους παίκτες του Star Academy «στολίζοντας» με υβριστικά σχόλια, τόσο την παραγωγή και το κανάλι, όσο και συμπαίκτη του που έχει αποχωρήσει, γεγονός που προκάλεσε την παρέμβαση της Κατερίνας Γκαγκάκη.

Η διευθύντρια της μουσικής ακαδημίας μπήκε στο σπίτι και έδειξε σε όλους ένα βίντεο στο οποίο ο Ζαφείρης Παρασκευόπουλος ξεσπά με υβριστικά σχόλια, κατά την διάρκεια συζήτησης με συμπαίκτριά του, επειδή είναι υποψήφιος προς αποχώρηση.

«Ελάτε και πάρτε τον π@@τσ@ μου γιατί είστε για τον π@@τσ@ μου! Να φύγω, ναι ρε μ@λ@κ@ και φέρτε τον αλογομούρη, πως τον λέγανε, τον Σταύρο (σ.σ. τον Σταύρο Γιάννου που αποχώρησε στο live πριν το Πάσχα).

Βάλτε μέσα το άλογο, το horse boy και τέσσερα τραβέλια. Οι τύποι είναι για κλωτσιές», είπε, μεταξύ άλλων, ο 30χρονος τραγουδιστής και πατέρας δύο παιδιών.

Με το στόμα ανοικτό παρακολούθησαν οι παίκτες το βίντεο, ενώ η Κατερίνα Γκαγκάκη δεν έκρυψε την έντονη ενόχλησή της και είπε: «;eχεις δύο εναλλακτικές: η μία είναι να μαζέψεις τα πράγματά σου και να φύγεις και η άλλη, που μπορεί να είναι και χειρότερη, είναι να μείνεις εδώ αλλά για εμένα δεν θα είσαι».

Προσπαθώντας να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα, ο Ζαφείρης απέδωσε την συμπεριφορά του στο ότι είχαν βγει για το Πάσχα και δεν ήταν ψυχολογικά καλά για δικούς του λόγους και όλο αυτό ήταν… μια κακιά στιγμή.

Δείτε στο βίντεο το στιγμιότυπο:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top