Αγνοούνται μέλη του πληρώματος ρωσικού πλοίου που βυθίστηκε στην Μαύρη Θάλασσα

Αγνοούνται μέλη του πληρώματος ρωσικού πλοίου που βυθίστηκε στην Μαύρη Θάλασσα

Ενα μέλος του πληρώματος του ρωσικού πλοίου Gueroi Arsenala που βυθίστηκε στην Μαύρη Θάλασσα έχει διασωθεί και τέσσερα ακόμη έχουν εντοπισθεί και επρόκειτο να ανασυρθούν από το πλήρωμα σωστικής λέμβου, ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Εκτάκτων Καταστάσεων.

«Οκτώ Ρώσοι, τρεις Ουκρανοί και ένα Γεωργιανός» επέβαιναν στο πλοίο, το οποίο είχε αποπλεύσει από το λιμάνι Αζόφ και κατευθυνόταν προς την Τουρκία. Δεν υπάρχουν πληροφορίες για την τύχη των υπολοίπων μελών του πληρώματος.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE