Ο κύβος ερρίφθη: Αυτόν επιλέγει το κοινό για να αποχωρήσει από το Survivor –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο κύβος ερρίφθη: Αυτόν επιλέγει το κοινό για να αποχωρήσει από το Survivor –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η κοινή γνώμη φαίνεται πως δεν αστειεύεται ...

Για ακόμα μια φορά οι «Μαχητές» κέρδισαν τον αγώνα ασυλίας και έβαλαν σε μπελάδες τους «Διάσημους».

 Οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Κοκκινάκης, η Λάουρα, ο Αγγελόπουλος και ο Χούτος

Μετά την εξόντωση του Στέλιου Χανταμπάκη φαίνεται πως το τηλεοπτικό κοινό, έχει βάλει σκοπό του να ξηλώσει για τα καλά την ... "κλίκα" που δημιουργήθηκε στην ομάδα των διασήμων.        

Τί κι αν η πιο αδύνατη παίκτρια (Λάουρα) είναι στους τέσσερεις υποψήφιους; Τί κι αν ο πιο αδιάφορος παίκτης (Κοκκινάκης) είναι κι αυτός ανάμεσα σ' αυτούς; Όλα δείχνουν πως ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής θα είναι αυτός που θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο.

Καλά, για τον Αγγελόπουλο δεν το συζητάμε καν…

Δείτε πιο κάτω την στιγμή της ανακοίνωσης των υποψηφίων και τα σχόλια του κοινού 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή διανύει την 15η μέρα, χωρίς ορατό τέλος ενώ η ενεργειακή κρίση απειλεί να λυγίσει την παγκόσμια οικονομία. Παράλληλα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία για να διασφαλίσουν ότι τα Στενά του Ορμούζ θα παραμείνουν ανοικτά. Η κυβέρνηση Τραμπ απέρριψε τις προσπάθειες των συμμάχων της Μέσης Ανατολής να ξεκινήσουν διπλωματικές διαπραγματεύσεις με στόχο τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν.

BEST OF TOTHEMAONLINE