ΚΑΙΡΟΣ: Τέλος οι βροχές -Μπαίνει για τα καλά το καλοκαίρι – «Ακουμπάει» τους 30 βαθμούς κελσίου ο υδράργυρος

ΚΑΙΡΟΣ: Τέλος οι βροχές -Μπαίνει για τα καλά το καλοκαίρι – «Ακουμπάει» τους 30 βαθμούς κελσίου ο υδράργυρος

Οι βροχές και οι ξαφνικές καταιγίδες, σύμφωνα με το Τμήμα Μετεωρολογίας θα κοπάσουν από την Τετάρτη 19/4, ενώ από την Πέμπτη 20/4 η θερμοκρασία θα ανεβαίνει σταδιακά.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο», το Τμήμα Μετεωρολογίας αναφέρει ότι, από την Πέμπτη 20/4, η θερμοκρασία θα ανεβαίνει κατά 1-2 βαθμούς, ενώ την Παρασκευή 21/4 θα ανέβει ακόμα πιο ψηλά, φθάνοντας ενδεχομένως και στους 30 βαθμούς στο εσωτερικό.

Το Σαββατοκύριακο 22-23/4 ο καιρός θα είναι επίσης αίθριος με θερμοκρασίες να κυμαίνονται κοντά στους 27-28 βαθμούς, ενώ της Δευτέρα 24/4 θα υπάρξει πτώση και επιστροφή στις κανονικές για την εποχή θερμοκρασίες. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Πιθανόν το πρώτο τρίμηνο του 2026 η Άτυπη Πενταμερής

Κυπριακό: Πιθανόν το πρώτο τρίμηνο του 2026 η Άτυπη Πενταμερής

Την εκτίμηση ότι το πρώτο τρίμηνο του 2026 μπορεί να πραγματοποιηθεί άτυπη πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη, εξέφρασαν σήμερα ελληνικές διπλωματικές πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE

50 χρόνια άριστοι!

50 χρόνια άριστοι!