Αρνήθηκε ότι ομολόγησε το έγκλημα ο ύποπτος για την επίθεση στην Αγ. Πετρούπολη – Παραδέχτηκε συνενοχή αλλά δεν ήξερε τι θα έκαναν

Αρνήθηκε ότι ομολόγησε το έγκλημα ο ύποπτος για την επίθεση στην Αγ. Πετρούπολη – Παραδέχτηκε συνενοχή αλλά δεν ήξερε τι θα έκαναν

​Ο άνδρας στη Ρωσία ο οποίος θεωρείται ύποπτος για την βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας στο μετρό της Αγίας Πετρούπολης είπε στο δικαστήριο την Τρίτη 18/4 ότι ναι μεν ήταν συνεργός αλλά δεν γνώριζε περί τίνος ακριβώς επρόκειτο.

Σε μια προκαταρκτική ακροαματική διαδικασία, ο ύποπτος, Αμπρορ Αζίμοφ, είπε ότι συμμετείχε μόνο έμμεσα στην προετοιμασία της επίθεσης, στην οποία 14 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.

«Δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι βοηθούσα να γίνει αυτή η πράξη» είπε, αναφερόμενος στην έκρηξη στο μετρό στις 3 του Απρίλη. 

"Μου είχαν δώσει οδηγίες" είπε.

Νωρίτερα, ένας ανακριτής δήλωσε στο δικαστήριο ότι ο Αζίμοφ ομολόγησε ότι έχει ετοιμάσει την επίθεση αλλά στη συνέχεια ο ύποπτος το αρνήθηκε.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εξέφρασε δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι για την πρόσκληση να παραστεί στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί αύριο στην Αίγυπτο, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE