ΑΝΑΦΩΤΙΑ: Εξακριβώθηκαν τα αίτια θανάτου του άτυχου Ξενοφώντος – Ξεψύχησε ενώ έπαιζε παραδοσιακά παιγνίδια – Δηλώσεις Σοφοκλέους

ΑΝΑΦΩΤΙΑ: Εξακριβώθηκαν τα αίτια θανάτου του άτυχου Ξενοφώντος – Ξεψύχησε ενώ έπαιζε παραδοσιακά παιγνίδια – Δηλώσεις Σοφοκλέους

Στα μαύρα ντύθηκε η οικογένεια του άτυχου 53χρονου Ξενοφών Ξενοφώντος, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στο χωριό Αναφωτία την Δευτέρα του Πάσχα, την ώρα που λάμβαναν χώρα παραδοσιακά παιγνίδια.

Σε δηλώσεις του στο ThemaOnline ο ιατροδικαστής Σοφοκλής Σοφοκλέους, ο οποίος διενήργησε το πρωί της Τρίτης 18/4, την νενομισμένη νεκροτομή σημείωσε ότι, «ο θάνατος του άντρα οφείλεται σε έμφραγμα μυοκαρδίου επί παλαιού εδάφους».

Ο άτυχος Ξενοφώντος ένιωσε αδιαθεσία στο στομάχι ενώ διεξάγονταν παραδοσιακά παιγνίδια στο χωριό του.

Ακολούθως, έχασε τις αισθήσεις του μπροστά στα μάτια των συγχωριανών του για να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου διαπιστώθηκε το μοιραίο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».

BEST OF TOTHEMAONLINE