ΑΓΛΑΝΤΖΙΑ: Έτρεξε εσπευσμένα η πυροσβεστική σε ιδιωτική κατοικία - Τι προκάλεσε την φωτιά μεσημεριάτικα

ΑΓΛΑΝΤΖΙΑ: Έτρεξε εσπευσμένα η πυροσβεστική σε ιδιωτική κατοικία - Τι προκάλεσε την φωτιά μεσημεριάτικα

Η ώρα 15:29 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε ηλεκτρική συσκευή (στεγνωτήριο ρούχων) σε δωμάτιο ισόγειας κατοικίας χρησιμοποιούμενο ως πλυσταριό στην οδό Εγνατίας στο Πλατύ Αγλαντζιάς.

 Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Ακροπόλεως «Λοχία Σπύρου Τταντή» με 2 οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 16:05.

Από την πυρκαγιά έπαθαν εκτεταμένες ζημιές το στεγνωτήριο ρούχων και ξύλινος πάγκος, ενώ επηρεάστηκε η βαφή του δωματίου.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς  χρησιμοποιήθηκε αυλός τυλικτήρα από το νερό των οχημάτων, 4 αναπνευστικές συσκευές καθώς επίσης και συσκευή εξαερισμού.

Τα αίτια της πυρκαγιά διερευνήθηκαν και οφείλονταν σε ηλεκτρική βλάβη ηλεκτρικής συσκευής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

Άμεσα και με αποφασιστικότητα αντέδρασε η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας δήλωσε την Τρίτη, στην Πάφο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας πως ένα από τα πλέον σημαντικά έργα είναι η εγκατάσταση κινητής μονάδας αφαλάτωσης στην Κισσόνεργα ύψους €14,7 εκατ., έργο που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί στα τέλη Οκτωβρίου, όπως είπε.

BEST OF TOTHEMAONLINE