Με σύμμαχο την έδρα… και φάρο το παιχνίδι του πρώτου γύρου!

Με σύμμαχο την έδρα…  και φάρο το παιχνίδι του πρώτου γύρου!

Οι διακοπές ελέω των εορτών του Πάσχα έχουν φτάσει στο τέλος τους, και στην Ομόνοια άρχισαν δειλά – δειλά να μπαίνουν σε ρυθμούς ΑΕΚ.

Οι «τριφυλλοφόροι» μετά την νίκη τους επί της ΑΕΛ με 2-1, θέλουν να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα κάνοντας ακόμη ένα αποφασιστικό βήμα για την έξοδο στην Ευρώπη, που είναι και ο κύριος στόχος.

Το συγκρότημα του Άκη Ιωακείμ θα φιλοξενήσει το ερχόμενο Σαββάτο στο Γ.Σ.Π την ΑΕΚ Λάρνακας, έναν αντίπαλο ο οποίος την δεδομένη χρονική περίοδο δεν είναι και ο πιο ευκαταφρόνητος, καθώς έχει στόχο να παραμείνει κοντά στον πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ.

Διαβάστε περισσότερα στο ThemaSports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φορολογική μεταρρύθμιση: Αισιόδοξος για τήρηση χρονοδιαγραμμάτων ο Κεραυνός

Φορολογική μεταρρύθμιση: Αισιόδοξος για τήρηση χρονοδιαγραμμάτων ο Κεραυνός

Την αισιοδοξία του για την εφαρμογή της φορολογικής μεταρρύθμισης εντός των χρονοδιαγραμμάτων, εξέφρασε ο Υπουργός Οικονομικών Μάκης Κεραυνός, σε δηλώσεις μετά από συνάντηση με την ΟΕΒ, υπό τον Πρόεδρό της Γιώργο Παντελίδη, ο Υπουργός είπε ότι συζήτησαν για την υπό εξέλιξη διαδικασία για τη φορολογική μεταρρύθμιση και επανέλαβε ότι στόχος της μεταρρύθμισης είναι δικαιότερη κατανομή του φορολογικού βάρους, η ενίσχυση των επιχειρήσεων και η ενθάρρυνση του επιχειρείν, η διατήρηση της ανταγωνιστικότητας  της οικονομίας ώστε να μπορεί να δέχεται ξένες επενδύσεις που συνεισφέρουν στο οικονομικό γίγνεσθαι.

BEST OF TOTHEMAONLINE