Η ανατριχιαστική φωτογραφία του Παύλου Μυλωνά αγκαλιά με τον αδελφό του λίγο πριν φύγει από τη ζωή…

Η ανατριχιαστική φωτογραφία του Παύλου Μυλωνά αγκαλιά με τον αδελφό του λίγο πριν φύγει από τη ζωή…

Όταν η απώλεια δεν περιγράφεται με λέξεις τότε μόνο με μια εικόνα μπορεί να αποτυπωθεί.

Ο Παύλος Μυλωνάς έχασε τον αγαπημένο του αδελφό, πρόωρα, ξαφνικά. Ο καταραμένος καρκίνος κτύπησε την πόρτα και σε αυτό το σπίτι όπως και σε τόσα άλλα.

Τι γιορτές να κάνεις; Πώς να χαρείς οικογενειακές στιγμές όταν αυτός που μεγάλωσες μαζί του απουσιάζει για πρώτη φορά από το πασχαλινό τραπέζι;

Όλα αυτά τα συναισθήματα κι ακόμη περισσότερα που εμείς ίσως να μην είμαστε σε θέση καν να αντιληφθούμε μοιράστηκε ο Παύλος, με μια φωτογραφία.

Οι λέξεις σταματούν, τα λόγια στερεύουν και τα συναισθήματα πλημυρίζουν την ψυχή μπροστά και μόνο σε μια φωτογραφία...

Τ.Χ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δεν πάει στο Νταβός ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Δεν πάει στο Νταβός ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Την απόφαση να μην μεταβεί στο Νταβός και να μην αποδεχτεί την πρόσκληση του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, για την τελετή υπογραφής του λεγόμενου «Συμβουλίου Ειρήνης», έλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Μάλιστα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα προεδρεύσει σήμερα το πρωί, συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου.