ΛΑΡΝΑΚΑ: Φωτογραφίες από το τροχαίο της 47χρονης - Σοβαρά τραυματισμένη στο Νοσοκομείο

ΛΑΡΝΑΚΑ: Φωτογραφίες από το τροχαίο της 47χρονης - Σοβαρά τραυματισμένη στο Νοσοκομείο

Με σοβαρά τραύματα νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας 47χρονη μετά από τροχαίο που σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής 16/4 στο δρόμο Λάρνακας-Κοφίνου. Πιωμένος ο άλλος οδηγός.

Θυμίζουμε πως την Κυριακή του Πάσχα η ώρα 15:25 λήφθηκε  κλήση για τροχαίο δυστύχημα στον παλιό δρόμο Αγγλισίδες – Αλεθρικού.

 Ανταποκρίθηκε η ΕΜΑΚ με ομάδα διάσωσης και 2 οχήματα.

Στον 34χρονο επαγγελματία οδηγό ο οποίος μύριζε έντονα αλκοόλ έγινε προκαταρτικός έλεγχος με το «μηχανάκι» να δείχνει 109mg.

Διαβάστε περισσότερα στο: Σοβαρό τροχαίο στη Λάρνακα: 47χρονη εγκλωβίστηκε στο όχημα της μετά από σύγκρουση – Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Γ.Ν Λευκωσίας

Δείτε Φωτογραφίες από τη σκηνή: 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE