Ερντογάν: «Aν χρειαστεί θα γίνει ξανά δημοψήφισμα για την θανατική ποινή»

Ερντογάν: «Aν χρειαστεί θα γίνει ξανά δημοψήφισμα για την θανατική ποινή»

Με τον Τούρκο Πρωθυπουργό Μπιναλί Γιλντιρίμ και τον αρχηγό του ακροδεξιού κόμματος Ντεβλέτ Μπαχτσελί θα συζητήσει ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν το θέμα της θανατικής ποινής όπως ο ίδιος δήλωσε, απευθυνόμενος στους οπαδούς του κόμματός του που τον περίμεναν χθες στο βράδυ στα Θεραπειά της Κωνσταντινούπολης.

Ο Τούρκος Πρόεδρος είπε ότι αν χρειαστεί θα γίνει ξανά δημοψήφισμα για το θέμα της θανατικής ποινής. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συμφέρει στην Κύπρο ο Ερντογάν να γίνει συνταγματικός δικτάτορας; - Οι δυο απόψεις και το σενάριο θερμού επεισοδίου

ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο Υπουργικό την Τετάρτη οι προτάσεις για αποζημιώσεις σε πυρόπληκτους - Ο άμεσος στόχος της Κυβέρνησης

Στο Υπουργικό την Τετάρτη οι προτάσεις για αποζημιώσεις σε πυρόπληκτους - Ο άμεσος στόχος της Κυβέρνησης

Στο Υπουργικό Συμβούλιο αυτή την Τετάρτη αναμένεται να κατατεθούν οι προτάσεις των αρμόδιων Υπουργείων σε σχέση με τις αποζημιώσεις όσων έχουν επηρεαστεί από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE