«Το πραγματικό Survivor» Μια εικόνα που πρέπει να μας προβληματίσει όλους - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

«Το πραγματικό Survivor» Μια εικόνα που πρέπει να μας προβληματίσει όλους - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μπορεί μεγάλο μέρος των Ελλήνων τηλεθεατών να περνάει το βράδυ του βλέποντας το Survivor στο ΣΚΑΪ, αλλά το πραγματικό Survivor είναι εκεί έξω κάθε μέρα για να αντεπεξέλθει ο καθένας από εμάς τη δύσκολη καθημερινότητα που έχει δημιουργήσει η οικονομική κρίση.

O StreetArtist Πλάτων “κέντησε” πραγματικά στην πλατεία της 34ου Συντάγματος στον Πειραιά (μεταξύ Σκλαβενίτη και Jumbo) δημιουργώντας ένα graffiti με ξεκάθαρο προβληματισμό… και σαφές μήνυμα: «Για όλους αυτούς που μάχονται καθημερινά για την επιβίωση στη δική τους ζούγκλα». 

Σημειώστε, ότι στην συγκεκριμένη πλατεία γίνονται πολλές φιλανθρωπικές δραστηριότητες και βρίσκουν «καταφύγιο» πολλοί ανήμποροι συμπολίτες μας καθώς στο πίσω μέρος, επί τα τη Ευρυπίδου, στεγάζεται η «Αλληλεγγύη Πειραιά» με το σημαντικό έργο της.

Ανάλογα graffiti με κοινωνικό περιεχόμενο υπάρχουν και σε άλλα σημεία της πλατείας.

Δείτε το graffiti

1

koinoniki.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: Ξεκινά η προετοιμασία για την πενταμερή - Τη Δευτέρα στην Κύπρο η Ντι Κάρλο - Σκάλωσε το θέμα των οδοφραγμάτων

Κυπριακό: Ξεκινά η προετοιμασία για την πενταμερή - Τη Δευτέρα στην Κύπρο η Ντι Κάρλο - Σκάλωσε το θέμα των οδοφραγμάτων

Έτοιμη για μια ουσιαστική προεργασία πριν από την άτυπη πενταμερή η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο βρίσκεται η Λευκωσία, η οποία αναμένει στην Κύπρο την άφιξη της Βοηθού ΓΓ του ΟΗΕ, Ρόζμαρι Ντι Κάρλο, τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου. Η κα Ντι Κάρλο θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες και θα αναχωρήσει από το νησί, την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου. Στη συνέχεια, αναμένεται να πραγματοποιήσει επισκέψεις σε Αθήνα και Άγκυρα ενώ δεν αποκλείεται να επισκεφθεί και το Λονδίνο.

BEST OF TOTHEMAONLINE