Η λεπτομέρεια που προδίδει πολλά και δεν πρόσεξε κανείς στο νέο trailer του Survivor –VIDEO

Η λεπτομέρεια που προδίδει πολλά και δεν πρόσεξε κανείς στο νέο trailer του Survivor –VIDEO

Μια μικρή λεπτομέρεια που είναι ικανή να προδώσει πολλά για το τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο του Survivor.

Συγκεκριμένα, αν κανείς δει προσεκτικά το trailer θα προσέξει ότι ο παρουσιαστής, Σάκης Τανιμανίδης, φοράει ακριβώς τα ίδια ρούχα με το τελευταίο επεισόδιο που είδαμε την Τρίτη 11/4, όπου και ανακοινώθηκε η αποχώρηση του Στέλιου Χανταπάκη!

Τι μπορεί να σημαίνει αυτό; Μάλλον το προφανές…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκτακτο: Τι τους ανακοινώνει ο Τανιμανίδης στο Συμβούλιο του Νησιού; VIDEO

Ότι δηλαδή, η Ειρήνη Παπαδοπούλου, μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης του Χανταπάκη από το παιχνίδι επιβίωσης, ζήτησε να αποχωρήσει και η ίδια οικιοθελώς, έτσι μάλλον γυρίστηκε αμέσως μετά το νέο trailer.

Οι φήμες οργιάζουν τις τελευταίες ημέρες και τα σενάρια είναι πολλά, το μόνο που μένει είναι όλα αυτά να επιβεβαιωθούν επισήμως στο επόμενο επεισόδιο. 

Το νέο trailer

Από τo προηγούμενο επεισόδιο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Εκλογές» στα κατεχόμενα: Το σταυροδρόμι του αδιεξόδου και τα επόμενα βήματα για το Κυπριακό-Η επιμονή Τατάρ και το «αντίβαρο» Ερχιουρμάν

«Εκλογές» στα κατεχόμενα: Το σταυροδρόμι του αδιεξόδου και τα επόμενα βήματα για το Κυπριακό-Η επιμονή Τατάρ και το «αντίβαρο» Ερχιουρμάν

Η κάλπη της επόμενης Κυριακής στα κατεχόμενα δεν είναι μια απλή «εκλογική διαδικασία». Είναι, στην ουσία, μια αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο πολιτικά και ιδεολογικά οράματα: από τη μια, εκείνο της διχοτομικής μονιμότητας που προωθεί η Άγκυρα και ο εκλεκτός της Ερσίν Τατάρ, και από την άλλη, η προσπάθεια – έστω και αδύναμη – για επιστροφή στο διεθνώς αποδεκτό πλαίσιο μιας δικοινοτικής, διζωνικής ομοσπονδίας, που εκπροσωπεί ο Τουφάν Ερχιουρμάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE