Πανελίστρια του Alpha την κάνει με ελαφρά... Η πρόταση που δέχθηκε από άλλο κανάλι!

Πανελίστρια του Alpha την κάνει με ελαφρά... Η πρόταση που δέχθηκε από άλλο κανάλι!

Εδώ και μέρες τα σενάρια έδιναν και έπαιρναν για την συγκεκριμένη κυρία...

Η Κατερίνα Ζαρίφη σύμφωνα με το «Φτιάξε καφέ να στα πω» του χρόνου δε θα είναι στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Το συμβόλαιό της Κατερίνας λήγει τον Ιούνιο που τελειώνει η σεζόν και τότε θα αποφασίσει τι θα κάνει... ενδέχεται να παραμείνει στον Alpha, μιας και έχει καλές σχέσεις με τον σταθμό... αλλά έχει δεχθεί πρόταση και από άλλο κανάλι για την επόμενη σεζόν.

Η Κατερίνα θα αποφασίσει για το τηλεοπτικό της μέλλον μέσα στον Μάιο όπου και θα συζητήσει πρώτα με την Ελένη και με τους ιθύνοντες του Alpha για το εάν θα παραμείνει στην εκπομπή!

Ποια πρόταση από άλλο κανάλι δέχθηκε η Κατερίνα;

Δείτε το video:



 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού - Πότε καταφθάνει - Ως συμμαχία κατά Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη Μόντι

Επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού - Πότε καταφθάνει - Ως συμμαχία κατά Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη Μόντι

Ως συμμαχία κατά της Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού Ναρέντρα Μόντι στην Κυπριακή Δημοκρατία, ενώ αναφέρει ότι αυτή η επίσκεψη έχει τη δυνατότητα να ενισχύσει τις σχέσεις ΕΕ-Ινδίας, καθώς η Κυπριακή Δημοκρατία θα αναλάβει την προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης το πρώτο εξάμηνο του 2026».

BEST OF TOTHEMAONLINE