Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο οδηγός του οχήματος που προσέκρουσε σε κιγκλίδωμα - Δείτε φωτογραφία
Νέα τραγωδία σημειώθηκε στην άσφαλτο με θύμα 62χρονο αλλοδαπό μόνιμο κάτοικο Κύπρου.
Σύμφωνα με δημοσίευμα στην εφημερίδα «Πολίτης», αντιμέτωπος με μια οχιά βρέθηκε εστιάτορας την Μ. Πέμπτη στην παραλιακή περιοχή της Κισσόνεργας.
Η δηλητηριώδης οχιά, ή κοινός κοντονούρα ή φίνα, το οποίο είναι το μόνο επικίνδυνο για τον άνθρωπο φίδι στην Κύπρο.
Η προκειμένη φίνα βρήκε καταφύγιο στις τουαλέτες του εστιατορίου το οποίο είναι δίπλα από συγκρότημα τουριστικών διαμερισμάτων.
Ευτυχώς δεν υπήρχαν πελάτες εκείνη την ώρα και το εντόπισε ο εστιάτορας και το σκότωσε.
Λίγο αργότερα, κατέφθασε στο εστιατόριο ο ιδιοκτήτης του συγκροτήματος, ο οποίος μετέφερε την οχιά στα γραφεία του κοινοτάρχη, με το παράπονο ότι δεν καθαρίζονται και δεν περιποιούνται το ρέμα «Σκοτεινή».
Μετά από πολλές εκκλήσεις του ιδιοκτήτη, για να καθαριστεί το ρέμα, το κοινοτικό συμβούλιο αδιαφορεί προβάλλοντας δικαιολογία ότι δεν έχει αρμοδιότητα και ότι η ευθύνη του αφορά μόνον την διάτρηση καθαρού οχετού των όμβριων υδάτων.
*ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις