ΛΕΜΕΣΟΣ: «Υπάρχει ακόμη ελπίδα σε αυτή την κοινωνία» - Η πράξη καλοσύνης που πρέπει να γίνει παράδειγμα σε όλους μας – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: «Υπάρχει ακόμη ελπίδα σε αυτή την κοινωνία» - Η πράξη καλοσύνης που πρέπει να γίνει παράδειγμα σε όλους μας – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ένα περιστατικό με μια «ανατρεπτική» έκβαση σημειώθηκε σε πολυκατάστημα της Λεμεσού.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ήταν το απόγευμα της Πέμπτης 13/4, όταν γυναίκα από τη Λεμεσό, μετέβη στο εμπορικό πολυκατάστημα της Λεμεσού μαζί με την κόρη της για να φάνε.

Κάθισαν έτσι σε ένα τραπεζάκι, αλλά όταν έφευγαν ξέχασε την τσάντα της με όλα της τα προσωπικά αντικείμενα στο σημείο.

Δεν κατάλαβε την απώλεια της τσάντας της, παρά μόνο όταν είχαν ήδη φτάσει στο σπίτι τους! 

Με λιγοστές ελπίδες, πήραν τον δρόμο της επιστροφής προς το εμπορικό πολυκατάστημα, για να ρωτήσουν στις πληροφορίες αν βρήκαν κάποια τσάντα. 

Με μεγάλη της έκπληξη διαπίστωσε πως όντως η τσάντα της είχε πάει στο κέντρο πληροφοριών του εμπορικού πολυκαταστήματος. Όταν ρώτησε την υπάλληλο για το ποιος επέστρεψε την τσάντα της, εκείνη της απάντησε πως ήταν ένας έφηβος μαθητής γύρω στα 16, μένοντας και η ίδια έκπληκτη από την στάση του νεαρού.

Η ίδια, πλέον, ευχαριστεί δημόσια τον άγνωστο νεαρό που έστειλε το μήνυμα πως ακόμη υπάρχει ελπίδα στην κοινωνίας μας και πως υπάρχουν ακόμη παιδιά που μεγαλώνουν και γαλουχούνται με τα σωστά πρότυπα. 

Δείτε την ανάρτησή της:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE