Λεμεσιανός και Απολλωνίστας ο μικρός αδελφός του Κώστα Αναγνωστόπουλου από το Survivor! ΦΩΤΟ

Λεμεσιανός και Απολλωνίστας ο μικρός αδελφός του Κώστα Αναγνωστόπουλου από το Survivor! ΦΩΤΟ

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος παρά τη διαφορά ηλικίας του με τον μισθοφόρο τον στηρίζει με κάθε ευκαιρία...

Ο πρώην μισθοφόρος, της ομάδας των Μαχητών είναι αδερφός της αγαπημένης ηθοποιού Μένιας Αναγνωστοπούλου, την οποία γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τον ρόλο της «Σάντυ», στην σειρά του ΑΝΤ1 «Φίλα τον βάτραχό σου», αλλά και του Χάρη, ο οποίος είναι o βενιαμίν της οικογένειας κι έτσι του έχουν όλοι ιδιαίτερη αδυναμία.

Ψάχνοντας βρήκαμε,λοιπόν, πως ο εν λόγω μικρότερος και ετεροθαλής αδελφός του Μισθοφόρου ονομάζεται Χάρης και ζει στην Κύπρο και συγκεκριμένα στην όμορφη πόλη της Λεμεσού.

Τα δυο αδέλφια Χάρης και Κώστας είναι πολύ δεμένα μεταξύ τους, με τον Χάρη να στηρίζει και να βρίσκεται δίπλα στον αδελφό του αυτό το διάστημα που βρίσκεται στο τηλεπαιχνίδι του «Survivor».

Δείτε τις φωτογραφίες στο lifenewscy.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE