Εντατικοποιεί τα μέτρα ασφαλείας η Αστυνομία ενόψει Πάσχα – Σε δρόμους, εκκλησίες και ναούς τα μέλη της

Εντατικοποιεί τα μέτρα ασφαλείας η Αστυνομία ενόψει Πάσχα – Σε δρόμους, εκκλησίες και ναούς τα μέλη της

Οι αρχές ασφαλείας της Κυπριακής Δημοκρατίας θα εντατικοποιήσουν τα μέτρα ασφαλείας στους δρόμους, σε ναούς και εκκλησίες εν όψει των εορτών του Πάσχα, όπως αναφέρεται σε μήνυμα του Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, Ιωνά Νικολάου, που μεταδίδεται από το ΓΤΠ.

«Προστατεύοντας το πολυτιμότερο αγαθό της ζωής των ανθρώπων, τις ατομικές ελευθερίες και τα δικαιώματα των πολιτών και ενεργώντας στο πλαίσιο των νόμων, των αρχών και των αξιών της Δημοκρατίας, οι αρχές ασφαλείας της χώρας θα συνεχίσουν να επιτελούν το καθήκον τους, με αίσθημα ευθύνης και αυταπάρνηση, εντατικοποιώντας τα μέτρα ασφάλειας στους δρόμους, σε ναούς και εκκλησίες εν όψει των εορτών του Πάσχα» σημειώνει ο Υπουργός στο μήνυμά του.

«Τις ημέρες που ο εσταυρωμένος Χριστός θυσιάστηκε για τους ανθρώπους, ας επιδείξουμε ορθή οδική συμπεριφορά και με το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης που πρέπει να διακρίνει τον καθένα μας, ας μην επιτρέψουμε οι στιγμές οικογενειακής και προσωπικής ευτυχίας να χαθούν στην άσφαλτο, λόγω απερισκεψίας και αλόγιστης συμπεριφοράς», αναφέρει.

Καλεί επίσης όλους να στηρίξουν «τις άοκνες προσπάθειες του Προέδρου της Δημοκρατίας για εθνική ανάσταση, ώστε να θωρακίσουμε το παρόν και να κληροδοτήσουμε στο μέλλον, ένα υγιές και ασφαλές περιβάλλον, ανάπτυξης και δημιουργίας για το σύνολο του κυπριακού λαού».

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Την πεποίθηση ότι μαζί με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν μπορούν να «γράψουν ιστορία», εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μιλώντας στη «Γενί Ντουζέν», στην πρώτη του συνέντευξη σε τουρκοκυπριακό μέσο μετά από τρία χρόνια, σημειώνοντας παράλληλα ότι «ως Ελληνοκύπριοι δεν έχουμε Σχέδιο Β. Η μόνη δυνατή λύση είναι η επανένωση της Κύπρου. Το υφιστάμενο στάτους κβο δεν επιτρέπει στη χώρα μας να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητές της».

BEST OF TOTHEMAONLINE