ΠΑΦΟΣ: 27χρονος στην Εντατική μετά από ηλεκτροπληξία - Συνέλαβαν φίλο του

ΠΑΦΟΣ: 27χρονος στην Εντατική μετά από ηλεκτροπληξία - Συνέλαβαν φίλο του

Στην Μονάδα Εντατικής Παρακολούθησης του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου νοσηλεύεται 27χρονος αλλοδαπός ,ο οποίος υπέστη ηλεκτροπληξία, ενώ η Αστυνομία διερευνά κάτω από ποιες συνθήκες τραυματίστηκε .

Σύμφωνα με την Αστυνομία εικοσιπέντε λεπτά μετά τα μεσάνυχτα μεταφέρθηκε αλλοδαπός 27 ετών Ινδός  στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Πάφου από 30χρονο ομοεθνή του .

Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις που διενήργησαν οι επί καθήκοντι ιατροί διαφάνηκε ότι ο 27χρονος υπέστη ηλεκτροπληξία.

Μέλη του αστυνομικού σταθμού Πάφου μετέβησαν στο Νοσοκομείο.

Ο 30χρονος ανακρινόμενος από μέλη της Αστυνομίας φαίνεται να μην έπεισε τις ανακριτικές αρχές για τις συνθήκες του συμβάντος. 

Η Αστυνομία διερευνά πάντως το ενδεχόμενο ο 27χρονος να υπέστη ηλεκτροπληξία στην προσπάθεια του μαζί με τον 30χρονο να κλέψουν σύρματα από ηλεκτρική εγκατάσταση.

Η κατάσταση της υγείας του 27χρονου χαρακτηρίζεται εκτός κινδύνου ωστόσο κρατήθηκε για νοσηλεία για προληπτικούς λόγους.

Την υπόθεση για την οποία είναι ενήμερη και η Αρχή Ηλεκτρισμού  διερευνά η Αστυνομία Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εξέφρασε δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι για την πρόσκληση να παραστεί στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί αύριο στην Αίγυπτο, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE