Στη σκηνή του εγκλήματος βρίσκεται ακόμη το πτώμα του Ροδοθέου – Κατέθεταν πάνω από δυο ώρες οι φίλοι του

Στη σκηνή του εγκλήματος  βρίσκεται ακόμη  το πτώμα του Ροδοθέου – Κατέθεταν πάνω από δυο ώρες οι φίλοι του

Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι έρευνες του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων, στη σκηνή όπου διαπράχθηκε το στυγερό έγκλημα της Τετάρτης 12/4, με θύμα τον 61χρονο επιχειρηματία Άνδρο Ροδοθέου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η σκηνή παραμένει ακόμη αποκλεισμένη με το πτώμα να βρίσκεται ακόμη εκεί χωρίς να έχει διενεργηθεί η νενομισμένη νεκροτομή.

Η Υπηρεσία Εγκληματολογικών Ερευνών, εξετάζει με πολλή προσοχή από το βράδυ της Τετάρτης μέχρι και τις πρωινές ώρες της Μεγάλης Πέμπτης (13/4) τεκμήρια από την σκηνή τα οποία θα οδηγήσουν σε πιο ασφαλή συμπεράσματα για τον τρόπο με τον οποίο έδρασαν οι εκτελεστές.

Η δολοφονία Ροδοθέου έγινε μπροστά στα μάτια τριών φιλικών του προσώπων τα οποία ανακρίθηκαν από τις Αρχές για τουλάχιστον δυο ώρες.

Οι δράστες του εγκλήματος σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής ενδείξεις ήταν τουλάχιστον δυο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

8-10 σφαίρες στην συρόμενη εξωτερική πόρτα – Ο Ροδοθέου δέχθηκε τις φονικές σφαίρες ενώ έβγαινε έξω

ΡΙΚ: «Η δολοφονία Ροδοθέου συνδέεται με τετραπλό και πενταπλό φονικό στην Αγία Νάπα – Δεν ήταν τυχαία η ημέρα» -VIDEO

ΦΟΝΟΣ ΡΟΔΟΘΕΟΥ: Έπεσε νεκρός μπροστά στα έντρομα μάτια τριών προσώπων

Ο τρόπος που διεπράχθη ο φόνος του Άντρου Ροδοθέου δείχνει καλά μελετημένο σχέδιο

 Νεκρός ο Άντρος Ροδοθέου – Με αυτόματο ο φόνος - Στη σκηνή ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις

Φόνος στη Γεράσα – Στην σκηνή ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

H Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν «συνεχίζει να εργάζεται με τους δύο ηγέτες, μεταξύ άλλων για την προώθηση των συμφωνημένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, και ιδίως για το άνοιγμα επιπλέον σημείων διέλευσης το συντομότερο δυνατό» δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΓΓ του ΟΗΕ Στεφάν Ντουζαρίκ κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων στην έδρα του Οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE