Ο τρόπος που διεπράχθη ο φόνος του Άντρου Ροδοθέου δείχνει καλά μελετημένο σχέδιο

Ο τρόπος που διεπράχθη ο φόνος του Άντρου Ροδοθέου δείχνει καλά μελετημένο σχέδιο

Καλά μελετημένοι ήταν οι δράστες του φόνου του Άντρου Ροδοθέου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο γνωστός επιχειρηματίας είχε επισκεφτεί φιλικά του πρόσωπα στη Γεράσα, με τα οποία σχετιζόταν για χρόνια.

Σε κάποια στιγμή βγήκε εκτός της οικίας που φιλοξενείτο και εκείνη τη στιγμή ρίφθηκαν πυροβολισμοί σε βάρος του.

Φαίνεται πως υπήρξε καλά μελετημένο σχέδιο. Ο δράστης ή οι δράστες ήξεραν τις κινήσεις του και ανέμεναν την πρώτη ευκαιρία για να τον κτυπήσουν.

Αυτή τη στιγμή γίνονται εξετάσεις στην σκηνή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 Νεκρός ο Άντρος Ροδοθέου – Με αυτόματο ο φόνος - Στη σκηνή ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις

Φόνος στη Γεράσα – Στην σκηνή ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας  

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE