Survivor: Ξεσπά η Μαριάννα Καλλέργη κατά Χανταμπάκη – Χούτου! «Μου φέρθηκαν με πολύ άσχημο τρόπο…» - VIDEO

Survivor: Ξεσπά η Μαριάννα Καλλέργη κατά Χανταμπάκη – Χούτου! «Μου φέρθηκαν με πολύ άσχημο τρόπο…» - VIDEO

«Η Ειρήνη με δικαίωσε. Τον Στέλιο τον ψήφισε γιατί βλέπει την κατάσταση που επικρατεί εκεί πέρα, έχει αντιληφθεί ότι την κοροϊδεύει».

Στην κάμερα της εκπομπής La Biri Biri έδωσε συνέντευξη η Μαριάννα Καλλέργη, η οποία υπερασπίστηκε γι’ ακόμα μία φορά την Ειρήνη Παπαδοπούλου και μίλησε κατά του Στέλιου Χανταμπάκη.

 «Η Ειρήνη με δικαίωσε. Τον Στέλιο τον ψήφισε γιατί βλέπει την κατάσταση που επικρατεί εκεί πέρα, έχει αντιληφθεί ότι την κοροϊδεύει. Είναι πολύ άσχημο να κοροϊδεύει ένας άντρας μια γυναίκα, είναι πολύ κακό. Γενικότερα βλέπει ότι καταπατούνται τα δικαιώματα του καθενός εκεί πέρα, είναι σημαντικό να σέβεσαι. Να έχει αξιοπρέπεια, πρώτα για τον εαυτό σου και μετά για τους άλλους. Ο κόσμος είδε κι έκρινε. Όταν ήμουν άρρωστη ο Στέλιος Χανταμπάκης και ο Λάμπρος Χούτος μου είχαν φερθεί με πολύ άσχημο τρόπο», είπε μεταξύ άλλων η Μαριάννα Καλλέργη.

Δείτε στο βίντεο όλα όσα είπε…

Από zappit.gr 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φρένο» από τα κόμματα του Κέντρου στην ιδέα συνένωσης που προωθεί το ΔΗΚΟ - Καταθέτει προτάσεις ο Νικόλας ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής

«Φρένο» από τα κόμματα του Κέντρου στην ιδέα συνένωσης που προωθεί το ΔΗΚΟ - Καταθέτει προτάσεις ο Νικόλας ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής

Την ώρα που το ΔΗΚΟ ανοίγει επίσημα τη συζήτηση για το μέλλον του λεγόμενου ενδιάμεσου χώρου, τα υπόλοιπα κόμματα που θεωρητικά θα μπορούσαν να συμμετάσχουν σε μια διαδικασία συνένωσης ή στενότερης συνεργασίας, εμφανίζονται ιδιαίτερα επιφυλακτικά, αν όχι αρνητικά, απέναντι στο εγχείρημα που προωθεί ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος.

BEST OF TOTHEMAONLINE