Μέλος του πολιτικού γραφείου του ΔΗΣΥ εγκωμιάζει την ΕΛΔΥΚ - VIDEO

Μέλος του πολιτικού γραφείου του ΔΗΣΥ εγκωμιάζει την ΕΛΔΥΚ - VIDEO

Την εκτίμηση του προς το έργο της Ελληνικής Δύναμης Κύπρου, εκφράζει το μέλος του πολιτικού γραφείου του ΔΗΣΥ Χρήστος Πάλλης.

Η τελευταία εκπομπή της ΕΡΤ «Με αρετή και τόλμη» είχε ως θέμα της το έργο της ΕΛΔΥΚ, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από τον κ. Πάλλη.

 Κοινοποίησε το σχετικό video στον λογαριασμό του με το ακόλουθο συνοδευτικό σχόλιο: «ΕΛΔΥΚ Δύναμη αποτροπής και Σταθερότητας!!».

Δείτε την εκπομπή:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Τρεις μήνες απομένουν ουσιαστικά μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη για το κυπριακό, που θα διεξαχθεί στη Γενεύη και τα βήματα τα οποία έχουν γίνει μέχρι τώρα, δεν προσδίδουν καμία νότα αισιοδοξίας, το αντίθετο μάλλον, με τους δύο ηγέτες να συνεχίζουν το πήγαινε-έλα για τα όσα συμφωνήθηκαν στη Γενεύη τον περασμένο Μάρτιο, σε ότι αφορά στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.