ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΠΑΦΟΥ: 25-30 ετών το θύμα – Συγκρούστηκε μετωπικά με όχημα 42χρονου Ελληνοκύπριου

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΠΑΦΟΥ: 25-30 ετών το θύμα – Συγκρούστηκε μετωπικά με όχημα 42χρονου Ελληνοκύπριου

Τις συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το θανατηφόρο ατύχημα στο χωριό Πελαθούσα διερευνά αυτή τη στιγμή η Τροχαία Πάφου.

Όπως έγινε γνωστό το δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 11:40. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ενδείξεις ο ποδηλάτης φέρεται να μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και να συγκρούστηκε μετωπικά με αυτοκίνητο που οδηγούσε 42χρονος Ελληνοκύπριος.

Αυτή τη στιγμή γίνεται προσπάθεια από την Τροχαία για εξακρίβωση της ταυτότητας του άτυχου ποδηλάτη. Εκ πρώτης φαίνεται πως είναι άτομο ηλικίας 25-30 ετών και ότι είχε έρθει μόνος του στην Κύπρο για αγροτουρισμό.

Ο ποδηλάτης που πιθανόν να είναι Ρώσος στην καταγωγή, φορούσε προστατευτικό κράνος. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιστρέφει η Ολγκίν στην Κύπρο- Την ερχόμενη Δευτέρα, η συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Επιστρέφει η Ολγκίν στην Κύπρο- Την ερχόμενη Δευτέρα, η συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Μετά από ένα διάστημα επαφών στις εγγυήτριες χώρες, με τελευταίο προορισμό τις Βρυξέλλες, η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, επιστρέφει στην Κύπρο, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την πολυμερή συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη, στις 16 και 17 Ιουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE