ΛΕΜΕΣΟΣ: Νεαροί επιτέθηκαν με πέτρες σε περιπολικά έξω από εκκλησία

ΛΕΜΕΣΟΣ: Νεαροί επιτέθηκαν με πέτρες σε περιπολικά έξω από εκκλησία

Νεαρά άτομα έπαιζαν με τις κροτίδες και έβαζαν φωτιά, γι’ αυτό η αστυνομία βρέθηκε στην σκηνή.

Συγκεκριμένα, μετά από καταγγελία, η Αστυνομία βρέθηκε στην εκκλησία του Αγίου Σάββα στον Ύψωνα, όπου νεαρά πρόσωπα έβαζαν φωτιές και έριχναν κροτίδες.

Η Αστυνομία βρέθηκε στην σκηνή με δύο περιπολικά ώστε να επαναφέρει την τάξη, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Τα νεαρά άτομα όπου βρίσκονταν στην περιοχή, άρχισαν να πετροβολούν τα δύο περιπολικά, με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές στα οχήματα, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει τραυματισμός.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Σε ρυθμούς τελικής προετοιμασίας για την τριμερή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδης, του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, και Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, στις 9 Νοεμβρίου φαίνεται να κινούνται οι τρεις πλευρές.

BEST OF TOTHEMAONLINE