Καθ΄οδόν προς το Κίεβο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Καθ΄οδόν προς το Κίεβο είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης για επίσκεψη εργασίας ενόψει της ανάληψης της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την Κυπριακή Δημοκρατία.

Το επεισόδιο της Τρίτης, 11-4 αναμένεται να έχει φοβερό ενδιαφέρον, αφού εκτός από τις εξελίξεις και τον αγώνα του επάθλου ο κόσμος σε Ελλάδα και Κύπρο περιμένει με αγωνία να δει την αποχώρηση από την ομάδα των «Επωνύμων».
Η πλειοψηφία του κόσμου αναμένει ότι θα αποχωρήσει ο Στέλιος Χανταμπάκης, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο. Το θέμα προκύπτει από το ξέσπασμα του κόσμου στα social media, μόνο στην ιδέα ότι δεν θα φύγει ο Στέλιος Χανταμπάκης, αλλά ο Γιώργος Χρανιώτης, αφού ο Ντάνος έχει σημειώσει ρεκόρ ψήφων, σε σημείο που μπλόκαρε το σύστημα.
Παρακάτω θα δείτε το video του παρουσιαστή που έδωσε το έναυσμα για τον κακό χαμό...
Πάρτε μια γεύση από τις αντιδράσεις του κόσμου:








Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




