Κραυγή απόγνωσης Κύπριας – Το κλάμα της συγκίνησε το Παγκύπριο – «Εσείς μπορείτε να ζήσετε Πάσχα με ένα κοτόπουλο;» - VIDEO

Κραυγή απόγνωσης Κύπριας – Το κλάμα της συγκίνησε το Παγκύπριο – «Εσείς μπορείτε να ζήσετε Πάσχα με ένα κοτόπουλο;» - VIDEO

Ηλικιωμένη κυρία βοηθά τέσσερις οικογένειες από μόνη της και ρίχνει τις ευθύνες σε όλους τους Βουλευτές για το μειωμένο Πασχαλινό δώρο, «Mόνο ψήφους θέλουν».

Απεγνωσμένη συνταξιούχα σε τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή «Ενημέρωση Τώρα» του καναλίου «MegaOne» μετά βίας προσπαθεί να μιλήσει αφού τα δάκρυά της και οι κόμποι στον λαιμό δεν την βοηθούν να τελειώσει το μαρτύριο που περνά για να αναθρέψει τέσσερις οικογένειες.

Συγκεκριμένα η κυρία Άντρη αναφέρει: «Βοηθώ 4 οικογένειες αυτές οι οικογένειες πως θα ζήσουν; Εσείς μπορείτε να ζήσετε Πάσχα με ένα κοτόπουλο;  Έδωσαν μας μόνο 190 ευρώ για Πασχαλινό δώρο. Θέλουν 500 ευρώ μόνο για ενοίκιο η κάθε οικογένεια. Kαι δεν ντρέπονται και βγαίνουν στις τηλεοράσεις ο Πρόεδρός μας και οι Βουλευτές μας; Mόνο ψήφους θέλουν, Μόνο ο κύριος Περδίκης βοηθά. Θα μου δώσει αύριο τέσσερις τσάντες και θα δώσω μία σε κάθε οικογένεια, έστω ένα κοτόπουλο σε μία οικογένεια».

Δείτε το VIDEO:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Σημαντική για επανέναρξη διαπραγματεύσεων η αλληλεγγύη εταίρων

ΠτΔ: Σημαντική για επανέναρξη διαπραγματεύσεων η αλληλεγγύη εταίρων

Στην προσπάθεια για την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων με στόχο μια διαρκή και βιώσιμη λύση του Κυπριακού, με βάση μια δικοινοτική, διζωνική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα, όπως ορίζεται από το πλαίσιο του ΟΗΕ και τις αξίες και αρχές της ΕΕ, η αλληλεγγύη εταίρων όπως η Ισπανία είναι πολύ σημαντική, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την παρουσίαση των διαπιστευτηρίων της νέας Πρέσβειρας του Βασιλείου της Ισπανίας στην Κυπριακή Δημοκρατία, Mercedes Alonso Frayle.

BEST OF TOTHEMAONLINE